Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Muhtemel ilk 11’ler)

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. Sezonu başarılı geçiren iki ekip futbol severlere zevkli bir mücadele vadediyor. Peki Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte ayrıntılar…

18.05.2024-12:55 - (Son Güncelleme: 18.05.2024-12:55) Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Muhtemel ilk 11’ler)

Süper Lig’de sezonun dikkat çeken ekiplerinden Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa bugün Rize’de karşı karşıya gelecek. İki takım da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çekerken hangi takımın galip geleceği sorusu merak ediliyor. Peki Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçı 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 19.00’da Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele Bein BOX Office kanalında canlı yayınlanacak.

Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Muhtemel ilk 11’ler)

İki takımda son durum

Rizespor, İlhan Palut yönetiminde bu sezon son haftalarda performans düşüşü yaşıyor. Karadeniz ekibi, lig sıralamasında ilk 6 takım arasında yer alarak sezonu tamamlamayı hedefliyor. Sezon boyunca 36 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 15 mağlubiyet yaşadı. Haftaya ise 49 puanla 8. sırada girmiş durumda.

Sami Uğurlu'nun çalıştırdığı İstanbul ekibi ise son 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Kasımpaşa ise sezon genelinde 15 galibiyet, 7 beraberlik ve 14 mağlubiyet aldı. Topladıkları 52 puanla haftaya 6. sırada girmiş durumda.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal