Çaykur Rizespor Bodrum FK Maçına Hazırlanıyor

Çaykur Rizespor, Bodrum FK ile oynayacağı maç için iddialı bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor.

12.10.2024-12:20 - (Son Güncelleme: 12.10.2024-12:20) Çaykur Rizespor Bodrum FK Maçına Hazırlanıyor

Çaykur Rizespor Bodrum Deplasmanına Çıkıyor

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 21 Ekim Pazartesi günü, Çaykur Rizespor, Sipay Bodrum FK ile karşılaşacak. Teknik direktör İlhan Palut, bu kritik maç için iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini ifade etti.

İyi Sonuç Almayı Hedefliyoruz

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen İlhan Palut, Bodrum FK maçının hazırlıklarına devam ettiklerini belirtti. Milli takımlarda altı oyuncularının bulunduğunu ve bazı isimlerin bireysel çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı. Palut, "Bodrum FK'nin lige iyi bir başlangıç yaptığını görüyoruz. Zorlu bir rakip ile karşılaşacağız, ancak biz de son maçımızda aldığımız 3 puanla moral bulduk." dedi.

Sakatlık Durumunu Yakından İzliyoruz

Tecrübeli teknik adam, sakat oyuncuların sağlık ekibiyle birlikte her gün durumunun takip edileceğini belirtti. "İnşallah, Bodrum FK deplasmanına tam kadro olarak gitme imkanı buluruz," diyen Palut, oyuncuların antrenmanlardaki coşkusunun arttığını da sözlerine ekledi.

Daha Pozitif Bir Atmosfer İçin Çalışıyoruz

Antalyaspor maçında kazanılan 3 puanın ardından takımın moralinin yükseldiğini söyleyen Palut, "Oyuncularımız daha pozitif ve coşkulu. Her ne kadar üstümüzde bazı yükler hala mevcut olsa da, bu moral kaynağının devamını istiyoruz," şeklinde konuştu.

Çaykur Rizespor, Bodrum FK ile oynayacağı çetin mücadele için hazırlıklarına titizlikle devam ediyor.

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Sipay Bodrum FK ile yapacağı...

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Sipay Bodrum FK ile yapacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör İlhan Palut yönetiminde sürdürdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal