CANLI yayın bilgileri: Ruzemberok Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Ruzemberok Trabzonspor maçı nereden izlenir şifresiz?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Slovakya temsilcisi Ruzomberok ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmanın saati ve kanalı futbol severler tarafından merak ediliyor. Peki Ruzemberok Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Ruzemberok Trabzonspor maçı nereden izlenir şifresiz? İşte detaylar…

25.07.2024-13:05 - (Son Güncelleme: 25.07.2024-13:08) CANLI yayın bilgileri: Ruzemberok Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Ruzemberok Trabzonspor maçı nereden izlenir şifresiz?

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Ruzemberok deplasmanına çıkacak olan Trabzonspor, yenilenmiş kadrosuyla kazanıp rövanş maçına avantajlı çıkmayı hedefliyor. Bordo mavililerin kritik maçının Ne Zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı futbol severler tarafından sorgulanıyor.

Ruzemberok Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? 

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile deplasmanda karşılaşacak.

Ruzemberok Trabzonspor maçı nereden izlenir şifresiz?

Tarih ve Saat: 25 Temmuz 2024, TSİ 19:30

Stadyum: MFK Futbol Stadyumu

Ruzemberok Trabzonspor maçını A Spor’dan şifresiz izleyebilirsiniz.

CANLI yayın bilgileri: Ruzemberok Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Ruzemberko Trabzonspor maçı nereden izlenir şifresiz?

Hakem kadrosu

Başhakem: Bastian Dankert (Almanya)

Yardımcı Hakemler: Lasse Koslowski ve Rene Rohde (Almanya)

Dördüncü Hakem: Timo Gerach (Almanya)

Trabzonspor'un bu önemli mücadelesi, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalma yolunda kritik bir adım olacak. Maçın detayları ve gelişmeler, A Spor ekranlarından takip edilebilecek.

Luzemberok Trabzonspor muhtemel ilk 11’ler:

Ruzomberok: Frühwald, Köstl, Gabriel, Maly, Selecky, Mudry, Lavrincik, Tucny, Chrien, Luteran, Hladik

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Ozan Tufan, Mendy, Denswil, Eren Elmalı, Lundstram, Umut Güneş, Visca, Bardhi, Trezeguet, Draguş

Trabzonspor Avrupa’daki 150. maçına çıkıyor

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Slovakya'nın Ruzomberok takımına konuk olacak ve bu maç, Avrupa kupalarındaki 150. karşılaşması olacak.

Geride kalan 149 Avrupa kupası maçında Trabzonspor, 54 galibiyet, 37 beraberlik ve 58 mağlubiyet elde etti. Trabzonspor, bir önceki turda Kazak ekibi Tobol’u eleyerek bu aşamaya geldi. Şimdi ise Slovak temsilcisi MFK Ruzomberok ile karşı karşıya gelecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal