Lugano Beşiktaş maçını canlı izle S Sport Plus – Lugano BJK maçı canlı yayın linki

UEFA Avrupa Ligi'nde Lugano deplasmanına çıkan Beşiktaş ilk maçtan galibiyet çıkarmak istiyor. Futbolseverler ise maçı canlı ve şifresiz izlemek için Lugano Beşiktaş maçını canlı izle S Sport Plus – Lugano BJK maçı canlı yayın linki terimlerin sorguluyor.

22.08.2024-20:30 - (Son Güncelleme: 22.08.2024-22:45) Lugano Beşiktaş maçını canlı izle S Sport Plus – Lugano BJK maçı canlı yayın linki

Avrupa kupalarında mücadele eden Beşiktaş için UEFA Avrupa Ligi vakti geldi. Siyah beyazlılar geçen sezon Konferans Ligi gruplarında karşılaştığı İsviçre temsilcisi Lugano ile bu kez UEFA Avrupa Ligi’nde kozlarını paylaşacak. Temsilcimiz geçen sezona göre oldukça güçlü olan kadrosuyla ilk maçtan avantajı kapıp Dolmabahçe’de oynanacak rövanş maçına bir adım önde çıkmayı hedefliyor. Futbol severlerin gündeminde ise Lugano Beşiktaş maçı TRT de mi, Lugano Beşiktaş maçı canlı izle selçukspor, Lugano Beşiktaş maçı şifresiz yayınlayan kanallar, Lugano Beşiktaş maçı canlı izle justintv, Lugano Beşiktaş trt neden vermiyor gibi terimler yer alıyor. 

Lugano Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçı olan Lugano Beşiktaş mücadelesi 22 Ağustos 2024 Perşembe günü TSİ 21.30’da Thun Arena’da oynanacak. Kritik mücadele S Sport Plus ekranlarında yayınlanacak.

Lugano Beşiktaş maçı hakemi kim?

Lugano Beşiktaş maçı hakemi Danimarkalı Morten Krogh olacak. 

Canlı izle Lugano Beşiktaş S Sport Plus Justin TV Taraftarium24 canlı maç izle Lugano BJK maçı Selçuk Sports Retrobet Netspor izle

Lugano Beşiktaş muhtemel 11:

Lugano: Saipi, Papadopoulos, El Wafi, Zanotti, Grgic, Bottani, Doumbia, Mai, Cimignani, Bislimi, Aliseda

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Rashica, Al Musrati, Gedson, Silva, Semih, İmmobile

Lugano Beşiktaş maçı neden TRT’de yok?

Lugano Beşiktaş maçının yayın haklarını satın alan S Sport Plus, karşılaşmayı canlı yayınlayacak. Mücadelenin TRT’de yayınlanmama sebebi ise TRT’nin yayın hakları kapsamının eleme turu sonrasında olduğu olarak belirtildi.

Lugano Beşiktaş şifresiz yayınlayan kanallar 2024

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi’nde İsviçre temsilcisi Lugano ile karşılaşacak. Bu heyecan dolu mücadeleyi canlı olarak izleyebileceğiniz kanallar ise şu şekilde:

Qaz Spor HD

RSI La 2 Svizzera HD

S Sport Plus

Lugano, Türk takımlarının tanıdık rakibi

Lugano, Türk futbolseverler için artık tanıdık bir rakip haline geldi. Geçen sezon Konferans Ligi'nde Beşiktaş ile aynı grupta yer alan İsviçre temsilcisi, İstanbul'da oynanan maçta 3-2 galip gelirken, evinde ise 2-0 mağlup olmuştu. Bu sezon da Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda Fenerbahçe ile eşleşen Lugano, her iki maçtan da mağlubiyetle ayrılmıştı.

Beşiktaş yeni sezona fırtına gibi başladı

Beşiktaş, 2024-2025 sezonuna Süper Kupa zaferiyle merhaba dedi. Galatasaray'ı 5-0 gibi farklı bir skorla geçerek kupayı müzesine götüren siyah-beyazlılar, ligde de hız kesmedi. İlk hafta Samsunspor’u 2-0 mağlup eden Beşiktaş, ikinci hafta karşılaştığı Antalyaspor’u ise 4-2 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

Yeni transferlerden parlak performans

Beşiktaş’ın yeni transferleri sezona hızlı bir giriş yaptı. Süper Kupa finalinde Ciro Immobile 2 golle, Rafa Silva ise 1 golle takımlarına önemli katkı sağladı. Lig maçlarında da Immobile ve Rafa Silva ikişer gol kaydederken, Paulista da bir golle skora katkıda bulundu. PSG'den kiralanan Cher Ndour ise Antalyaspor karşısında yaptığı asistle dikkatleri üzerine çekti.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal