Konyaspor Galatasaray maçını canlı izle Bein Sports 1 – Konya GS maçı canlı yayın linki

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak. Son şampiyon Hatayspor maçının ardından Konyaspor deplasmanında da galip gelmeyi hedefliyor. Futbol severler ise maçı canlı izlemek için arama motorlarından Konyaspor Galatasaray maçını canlı izle Bein Sports 1, Konya GS maçı canlı yayın linki terimlerini kullanıyor.

16.08.2024-20:00 - (Son Güncelleme: 16.08.2024-22:43) Konyaspor Galatasaray maçını canlı izle Bein Sports 1 – Konya GS maçı canlı yayın linki

Konyaspor Galatasaray maçının başlamasına kısa bir süre kaldı. Yenilenmiş kadrosuyla yeni sezona Hatayspor galibiyetiyle başlayan Galatasaray deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak. Geçen sezonun son maçında burada galip gelerek 24. şampiyonluğuna uzanan sarı kırmızılılar bu sezon da bu sahadan 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Futbol severler ise Konyaspor Galatasaray canlı maç izle, Konyaspor Galatasaray canlı izle selçukspor, Konyaspor Galatasaray canlı izle justin, Konyaspor Galatasaray canlı izle yandex, Konyaspor Galatasaray izle kaçak gibi terimlerle araştırmalar yapıyor.

Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 

Konyaspor Galatasaray maçı 16 Ağustos 2024 Cuma günü saat 21.00’de Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak.

Konyaspor Galatasaray maçı Bein Sports 1’de canlı yayınlanacak.

Konyaspor Galatasaray maçı hakemi kim olacak?

Konyaspor Galatasaray maçında  Direnç Tonusluoğlu hakem görevini üstlenecek. 

Canlı izle Konyaspor Galatasaray Bein Sports 1 Justin TV Taraftarium24 canlı maç izle Konya GS maçı Selçuk Sports Yandex Retrobet Netspor izle

Konyaspor Galatasaray maçı muhtemel ilk 11’ler:

Konyaspor: Slowik, Uğurcan, Damjanowic, Adil, Guilherme, Jevtovic, Ufuk, Ndao, Pedrinho, Yusuf Erdoğan, Umut Nayir.

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Sara, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Barış Alper Yılmaz, Muro Icardi.

Davinson Sanchez Konya’da yok 

Galatasaray, Konyaspor ile yapacağı maç öncesinde sakatlık nedeniyle önemli bir oyuncusunu kaybetti. Hatayspor maçında sakatlanan ve yapılan kontrollerde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edilen Davinson Sanchez, bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Sanchez'in yokluğunda, Abdülkerim Bardakcı'nın yanında Victor Nelsson'un defansta yer alması bekleniyor.

İki takım arasında 47. randevu

Bu mücadele, Galatasaray ile Konyaspor'un Süper Lig'deki 47. karşılaşması olacak. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 46 maçta Galatasaray 33 galibiyet alırken, Konyaspor sadece 5 kez kazandı. 8 maç ise berabere sonuçlandı. Galatasaray'ın bu maçlarda attığı 89 gole, Konyaspor 31 golle karşılık verdi.

Konya'da oynanan maçlarda Galatasaray 14 kez galip gelirken, Konyaspor 5 kez kazandı ve 4 maç berabere bitti. Ancak son yıllarda Konyaspor, Galatasaray'a karşı evinde iyi bir performans sergiledi. Sarı-kırmızılı ekip, Konyaspor'la deplasmanda oynadığı son 4 maçın 3'ünü kaybetmişti. Galatasaray, bu mağlubiyet serisini geçtiğimiz sezonun son haftasında Konyaspor'u 3-1 yenerek kırmış ve bu galibiyetle şampiyonluğunu ilan etmişti.

Bu maç öncesi istatistikler, Galatasaray'ın deplasmanda bulduğu 35 gole karşılık, Konyaspor'un evinde 15 gol attığını gösteriyor. Konyaspor, evinde zorlu bir rakip olarak görülse de Galatasaray, son galibiyetiyle özgüven kazanmış durumda.

Konyaspor Galatasaray şifresiz yayınlayan kanallar 2024

Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Lig maçını Türkiye'de Bein Sports canlı olarak yayınlayacak. Yurt dışında yaşayan futbolseverler ise maçın yayını için ülkelerine göre şu kanalları takip edebilirler:

Kanada, Fransa ve ABD: Bein Sports

Hırvatistan, Karadağ, Sırbistan: Sport Klub

Hollanda: Ziggo Sport

Brezilya ve Japonya: DAZN

Çekya: Sport1

Portekiz: Sport TV

Bu kanallar üzerinden maçı şifresiz ve canlı olarak izlemek mümkün olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal