Göztepe Fenerbahçe maçını canlı izle Bein Sports 1 – Göztepe FB maçı canlı yayın linki

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe deplasmanda ligin yeni ekibi Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Futbol severler zorlu karşılaşma öncesinde Göztepe Fenerbahçe maçını canlı izle Bein Sports 1, Göztepe FB maçı canlı yayın linki terimlerini sorguluyor. İşte maçtan notlar…

17.08.2024-20:00 - (Son Güncelleme: 17.08.2024-23:11) Göztepe Fenerbahçe maçını canlı izle Bein Sports 1 – Göztepe FB maçı canlı yayın linki

Fenerbahçe, Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. İlk hafta evinde Adana Demirspor’u 1-0 yenen sarı lacivertliler Göztepe deplasmanında 2’de 2 yapmaya çalışacak. İlk hafta deplasmanda Antalyaspor ile 0-0 berabere kalan Göztepe ise Fenerbahçe karşısında kazanarak sezonun ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Futbol severler ise Göztepe Fenerbahçe canlı izle Yandex, Göztepe Fenerbahçe canlı izle selçukspor, Göztepe Fenerbahçe canlı maç izle, Göztepe Fenerbahçe kaçak, Göztepe Fenerbahçe Taraftarium24 gibi terimlerle araştırma yapıyor. 

Göztepe Fenerbahçe maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Göztepe Fenerbahçe maçı 17 Ağustos 2024 Cumartesi günü saat 21.00’de Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak.

Göztepe Fenerbahçe maçı Bein Sports 1’de canlı izlenebilecek.

Canlı izle Göztepe Fenerbahçe Bein Sports 1 Justin TV Taraftarium24 canlı maç izle Göztepe FB maçı Selçuk Sports Retrobet Netspor izle

Göztepe Fenerbahçe maçı hakemi kim olacak?

Göztepe Fenerbahçe maçı hakemi Kadir Sağlam olacak.

Göztepe Fenerbahçe muhtemel 11’ler:

GÖZTEPE: Arda, Sangare, Koray, Heliton, Dismas, Silva, Dennis, Solet, Yalçın, Romulo, Kubilay

FENERBAHÇE: Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Maximin, En-Nesyri 

Fred ve Ferdi maçta oynayacak mı?

Fenerbahçe, Göztepe maçı öncesindeki son antrenmanını dün sabah saatlerinde tamamladı. Taktik çalışmalara odaklanılan bu antrenmanın ardından takım, özel bir uçakla karşılaşmanın yapılacağı İzmir'e hareket etti. Fenerbahçe kafilesi, İzmir'e varışında bir grup taraftar tarafından coşkulu tezahüratlarla karşılandı. Lille maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Ferdi Kadıoğlu ve sakatlığının ardından bireysel çalışmalarını sürdüren Fred de kafileyle birlikte İzmir'e götürüldü.

Göztepe, 2 yıl sonra Süper Lig’de 

Trendyol Süper Lig'e iki yıl aradan sonra dönen Göztepe, seyircisi önünde ilk kez sahaya çıkmaya hazırlanıyor. İlk hafta Antalyaspor deplasmanından golsüz beraberlikle dönen İzmir temsilcisi, bu kez Gürsel Aksel Stadyumu'nda taraftarının karşısında üç puan mücadelesi verecek.

Maç öncesi Göztepe'de önemli eksikler bulunuyor. Takımın kilit oyuncularından Matsuki sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Ancak yeni transfer Malcom Bokele'nin kadroya dahil edilmesi bekleniyor, bu da taraftara ekstra bir heyecan katıyor. Stadyumun tamamen dolu olması ve Göztepe taraftarının takımlarına büyük bir destek vermesi öngörülüyor.

Müsabaka, saat 21.45'te başlayacak ve hakem Kadir Sağlam'ın düdüğüyle başlayacak. Bu önemli karşılaşma, beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Göztepe, taraftarı önünde Süper Lig'e güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Göztepe Fenerbahçe maçı şifresiz yayınlayan kanallar 2024

Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Lig maçını Türkiye'de Bein Sports canlı olarak yayınlayacak. Yurt dışında yaşayan futbolseverler ise maçın yayını için ülkelerine göre şu kanalları takip edebilirler:

Kanada, Fransa ve ABD: Bein Sports

Hırvatistan, Karadağ, Sırbistan: Sport Klub

Hollanda: Ziggo Sport

Brezilya ve Japonya: DAZN

Çekya: Sport1

Portekiz: Sport TV

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal