Fenerbahçe Alanyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 - Fenerbahçe Alanyaspor youtube geniş özeti ve maçın golleri

Trendyol Süper Lig’de Jose Mourinho’lu Fenerbahçe sahasında Alanyaspor ile kritik bir maç oynayacak. Mücadelenin özetini izlemek isteyenler ise Fenerbahçe Alanyaspor maç özeti, FB Alanya özet Bein Sports 1, Fenerbahçe Alanyaspor maçı özeti izle gibi terimleri araştırıyor.

30.08.2024-20:00 - (Son Güncelleme: 30.08.2024-22:38) Fenerbahçe Alanyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 - Fenerbahçe Alanyaspor youtube geniş özeti ve maçın golleri

Trendyol Süper Lig’de 4. hafta heyecanı Fenerbahçe Alanyaspor maçıyla beraber başlıyor. Geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor deplasmanında şov yaparak 5-0 galip gelen ve maç fazlasıyla liderliği ele geçiren Fenerbahçe Alanyaspor karşısında kazanarak üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Alanyaspor ise hasretini Kadıköy deplasmanında bitirmeye çalışacak. Maçı canlı izlemek isteyen futbol severlerin aklında ise Fenerbahçe Alanyaspor canlı izle bedava, Fenerbahçe Alanyaspor canlı izle Selçuk sports, Fenerbahçe Alanyaspor canlı izle twitter, Fenerbahçe Alanyaspor şifresiz canlı izle taraftarium24, Fenerbahçe Alanyaspor canlı maç izle şifresiz gibi terimler yer alıyor.

Fenerbahçe Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig’in 3. haftasında Fenerbahçe Alanyaspor ile karşılaşacak. 30 Ağustos 2024 Cuma günü saat 21.00’de Ülker Stadyumu’nda oynanacak mücadele Bein Sports 1’de canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Alanyaspor maçı hakemi kim olacak?

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Fenerbahçe Alanyaspor maçının hakeminin Mehmet Türkmen olacağını açıkladı. 

Canlı izle Fenerbahçe Alanyaspor Bein Sports 1 Justin TV Taraftarium24 canlı maç izle FB Alanya maçı Selçuk Sports Retrobet Netspor bedava izle

Bein Sports nereden ve nasıl izlenir?

BeIN Sports'u izlemek artık çok daha kolay! BeIN Connect ve TOD TV'nin birleşmesiyle birlikte, kullanıcılar www.todtv.com.tr adresi üzerinden BeIN Sports da dahil olmak üzere 100'den fazla TV kanalına erişim sağlayabilirler.

Bu hizmet sayesinde, canlı yayınları izleyebilir, yayını durdurup tekrar başlatabilir, hatta 12 saat geriye giderek kaçırdığınız anları yeniden izleyebilirsiniz. Ayrıca, platform üzerinde 1000'lerce farklı içeriğe de dilediğiniz yerden ve istediğiniz zaman erişebilirsiniz.

Bilgisayarınızdan veya mobil cihazınızdan www.todtv.com.tr adresine girin.

Hesabınızı oluşturun veya mevcut hesabınızla giriş yapın.

BeIN Sports ve diğer kanallara anında erişim sağlayın.

Bu platform, spor tutkunları için BeIN Sports'u izlemek isteyenlerin favorisi olacak.

Fenerbahçe Alanyaspor muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe: Livakovic, Mert (Samuel), Çağlar, Djiku, Oosterwolde, Fred, İsmail, Tadic, Szymanski, Maximin, Dzeko

Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Furkan, Alivi, Balkovec, Richard, Makouta, Lopes, Efecan, Yusuf, Cordova

Ligde 17. randevu

Fenerbahçe, Süper Lig'de Alanyaspor ile 2016'dan bu yana oynayacağı 17. maça hazırlanıyor. Bu süreçte iki takım arasında oynanan 16 karşılaşmada Fenerbahçe 9 galibiyet alırken, Alanyaspor 3 kez sahadan galip ayrıldı. Dört maç ise beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe, bu maçlarda 34 gol atarken, Alanyaspor 17 golle karşılık verdi. Geçtiğimiz sezon Kadıköy'de oynanan maç 2-2'lik skorla berabere bitti.

Mert Hakan Yandaş Takıma Döndü

Fenerbahçe'nin kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, cezasını tamamlayarak takıma döndü. Geçen sezon Galatasaray deplasmanında aldığı 5 maçlık ceza, Tahkim Kurulu tarafından 4 maça indirilmişti. Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla cezasını tamamlayan tecrübeli oyuncu, teknik direktör Jose Mourinho'nun görev vermesi durumunda Alanyaspor karşısında sahada yer alabilecek.

Osayi-Samuel'in Durumu Maç Saatinde Belli Olacak

Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan Bright Osayi-Samuel'in durumu ise maç saatinde netleşecek. Rizespor deplasmanına sakatlığı nedeniyle götürülmeyen savunma oyuncusu, bireysel antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürüyor. Son antrenmanda göstereceği performansa göre Mourinho tarafından maç saatinde oynayıp oynamayacağına karar verilecek.

Fenerbahçe Alanyaspor maç özeti saat 23.00 sularında Bein Sports’un internet sitesinden yayınlanacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal