20.11.2023-09:02 (Son Güncelleme:20.11.2023-18:05)


1

Nihale Bahar Candan kardeşler mal varlığı değerlerini aklama, suç örgütüne üye olma ve kurma suçundan gözaltına alınıp geçtiğimiz hafta tutuklanmışlardı.



2

Cezaevine macerası başlayan Nihal Candan ile Bahar Candan'ın, cezaevine girer girmez sorun çıkarmaya başladıkları ve infaz koruma memuruyla tartıştıkları öğrenildi.



3

Sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler; suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, suç örgütüne üye olma, kurma suçunda, çıkarıldıkları mahkeme tarafından geçtiğimiz hafta tutuklanmışlardı.



4

Cezaevinde olan Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlerin cezaevinde sorun çıkardıkları ve hatta infaz koruma memuruyla tartıştıkları öğrenildi.



5

Gazeteci Emrullah Erdinç'in haberine göre iki kardeş, cezaevine girer girmez sorun çıkarmaya başladılar. Emrullah Erdinç haberinde şu sözleri kaydetti:



6

"Aile markasız kıyafetler götürdü cezaevine. Bahar Candan'ın oradaki infaz koruma memurlarıyla tartıştığı, infaz koruma memurlarının Bahar Candan'a kızdığı bilgisi geldi. Çünkü biraz şımarıklık yaparak yemekleri beğenmediği ve ne istediklerini bilmiyorum ama 'saçma sapan istekleri oldu' cümlesini kullandıkları için söylüyorum. Yemekleri beğenmedikleri bilgisi geldi."



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR