Canan Karatay Çiğ Süt İçenleri Uyardı!

Tereyağı ve zeytinyağının öneminden sık sık söz eden İç Hastalıkları Uzmanı Canan Karatay, yine çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.

14.02.2019-17:30 - (Son Güncelleme: 14.02.2019-17:26) Canan Karatay Çiğ Süt İçenleri Uyardı!

Tereyağı ve zeytinyağının öneminden sık sık söz eden İç Hastalıkları Uzmanı Canan Karatay, yine çok tartışılacak açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

ÇİĞ SÜT İÇMEYİN

Canan Karatay, "Çiğ sütle yararlı probiyotikleri vücuttan öldürmüş oluyoruz. Bu yüzden pastörize sütleri tüketmemeli, alınan çiğ sütü ise pişirerek içmelidir." dedi.

KIŞIN KESİNLİKLE PATLICAN YEMEYİN

Kış aylarında mevsimin sebzelerinin tüketilmesi gerektiğini vurgulayan Karatay, "Mevsimin sebzesi olmayan yeşil biber, patlıcan, domates gibi besinleri satın almayın. Bunun yerine lahana, karalahana, kereviz gibi sebzelerle vücudunuzun vitaminlerini tamamlayın" diyerek tavsiyede bulundu.

KAYA TUZUYLA YAPILAN TURŞU SUYUNU İÇİN

Karatay son olarak şunları söyledi: "Kışın hasta olmamak için evde yapılmış turşu suyunu içebilirsiniz. Yalnız bu turşunun kaya tuzu ile yapılmış turşu olması oldukça önemli."

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın.

 


YORUM YAZ..
Modal