Çanakkale’de eğitim uçağı tarlaya düştü: Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde bir eğitim uçağı, Camikebir Mahallesi civarında tarlaya acil iniş yaptı. İşte detaylar…

12.08.2024-16:43 - (Son Güncelleme: 12.08.2024-16:43) Çanakkale’de eğitim uçağı tarlaya düştü: Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi

Kerem Aktürkoğlu Spartak Moskova yolcusu olmak üzere. Süper Lig'de yeni sezonun başlamasıyla birlikte, 13 Eylül'e kadar devam edecek Transfer sezonu öncesinde kulüpler, transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Galatasaray, Hatayspor karşısında 2-1'lik galibiyetle sezona iyi bir başlangıç yaparken, kulüpteki transfer hareketliliği de dikkat çekiyor.

Kerem’in bir süredir izliyorlardı

İnternethaber’ni yer verdiği habere göre; Kerem Aktürkoğlu'nun durumu, transfer gündeminde öne çıkan konular arasında yer alıyor. 

Çanakkale’de eğitim uçağı tarlaya düştü: Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi

Milli futbolcu için bir süredir devrede olan Spartak Moskova, Galatasaray ile 13 milyon euro bonservis bedeli üzerinde anlaşma sağladıktan sonra, Kerem'i ikna etmek için maaş teklifini güncelledi.

Rus ekibi, başlangıçta 2.4 milyon euro teklif ettiği Kerem Aktürkoğlu'na, bonuslarla beraber 3 milyon euroya kadar çıkan yeni bir teklif sundu. Spartak Moskova yöneticilerinin, Kerem ile son detayları görüşerek transferi kısa süre içinde resmiyete dökmesi bekleniyor. 25 yaşındaki milli futbolcu, geçtiğimiz sezon çıktığı 54 maçta 15 gol ve 9 asistlik bir performans sergilemişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal