Can Feda filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Can Feda filmi ne zaman ve nerede çekildi?

ATV ekranlarında izleyenlerle buluşan Can Feda filmi hakkındaki araştırmalar arttı. Film severler Can Feda filmi konusu ve oyuncularını öğrenmek için internet üzerinden araştırma yapıyor. Peki Can Feda filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Can Feda filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte film hakkında merak edilenler...

25.02.2023-17:07 - (Son Güncelleme: 25.02.2023-17:07) Can Feda filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Can Feda filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Kaliteli oyuncu kadrosu ve coşku dolu senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken Can Feda filmi dün akşam ATV ekranlarında yayınlandı. Film izleyenler tarafından tam not alırken, konusu ve oyuncuları hakkındaki araştırmalar ise yoğunlaştı. Can Feda filminin ne zaman ve nerede çekildiği de film severlerin araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Can Feda filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Can Feda filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Can Feda filmi konusu nedir?

Dünyanın en tehlikeli bölgelerinden birinde 7 yıldır iç savaş hüküm sürmektedir. Türk ordusu yanında hiçbir müttefik devlet olmadan bölgeye giriş yapar. Bölgede görevliler arasında Yüzbaşı Alparslan’ın komutasındaki 6 kişilik Özel Kuvvetler timi de vardır. Tim, aralarına katılan Yüzbaşı Pilot Onur ile birlikte Türk ordusuna karşı kurulan büyük bir tuzağı ortaya çıkarır. Tuzağı bozmak için zorlu şartlarda vatan millet uğruna teröristlere karşı yaşam savaşı veren tim için asıl sınav, vicdanını kaybetmeyip insan kalmayı başarabilmektir.

Can Feda Filmi

Can Feda filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Yönetmenliğini Çağatay Tosun’un yaptığı Can Feda filminin çekimleri 2018 yılında Bilecik, Eskişehir ve İstanbul gibi yerlerde çekildi. Filmde 3 bin adet silah, 300 adet araç ve 2 bin de figüran kullanıldı.

Can Feda filmi oyuncuları kimler?

Can Feda filminin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Burak Özçivit - Yüzbaşı Alparslan

Kerem Bürsin - Kaptan Pilot Onur Keskin

Melike İpek Yalova - Doktor Seher

Süleyman Karaahmet - Yılmaz

Sabahattin Yakut - Nazım

Onur Ayçelik - Selim

Özbek Kaplan - Can

Can Baykan - Halil

Cem Kurtoğlu - Tuğgeneral

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal