Camiler ve Din Görevlileri Temalı Fotoğraf Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Ulusal fotoğraf yarışmasında dereceler belirlendi, birincilik ödülünü Ahmet Okatalı aldı.

09.10.2024-21:13 - (Son Güncelleme: 09.10.2024-21:13) Camiler ve Din Görevlileri Temalı Fotoğraf Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Camiler ve Din Görevlileri Temalı Fotoğraf Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Uluslararası Müslüman Topluluklarla Dayanışma Vakfı (MÜSDAV) iş birliğiyle düzenlenen "Camiler ve Cami Eksenli Din Hizmetleri Ulusal Fotoğraf Yarışması"nın ödül töreni gerçekleşti. Törende, Anadolu Ajansı foto muhabiri Ahmet Okatalı birincilik ödülünü alırken, ikinci Mustafa Yılmaz ve üçüncü ise fotoğraf sanatçısı Levent Ateş oldu.

Ödül Töreni ve Sergi

Ödül töreni, Ahmet Hamdi Akseki Camii sergi salonunda düzenlendi ve 67 ilden toplamda 718 fotoğraf sanatçısının katılımıyla 3 bin 85 eser değerlendirildi. Dereceye giren 33 eser de etkinlik kapsamında sergilendi.

Diyanet İşleri Başkanı'nın Değerlendirmesi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, törenin açılışında camilerin Müslümanların yaşamındaki önemine vurgu yaptı. Erbaş, "Camiler, din görevlileri ile hayatın merkezindedir ve birbirinden ayrı düşünülmesi mümkün değildir." şeklinde konuştu.

Erbaş, camilerin Allah'ın isimlerinden biri olduğuna dikkat çekerek, "Camiler, yüce Rabbimizin rahmetiyle müminleri kuşatmaktadır." ifadesini kullandı. Ayrıca, sanatın medeniyetler için önemli bir unsur olduğunu belirtti ve dereceye giren sanatçıları tebrik etti.

MÜSDAV’nın Katkıları

MÜSDAV Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özdemir, yarışmaya 3 binden fazla eserin başvurduğunu vurgulayarak tüm katılımcıları tebrik etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Uluslararası Müslüman Topluluklarla Dayanışma Vakfı (MÜSDAV) iş...

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Uluslararası Müslüman Topluluklarla Dayanışma Vakfı (MÜSDAV) iş birliğiyle düzenlenen "Camiler ve Cami Eksenli Din Hizmetleri Ulusal Fotoğraf Yarışması"nın ödülleri sahiplerini buldu. Ahmet Hamdi Akseki Camisi sergi salonunda yapılan programda, 67 ilden 718 fotoğraf sanatçısının 3 bin 85 fotoğrafı arasından dereceye giren 33 eser sergilendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal