Camdaki Kız'ın Hayri'si Cihangir Ceyhan Oğlunun Doğum Gününü Paylaştığı Fotoğrafla Kutladı!

Kanal D ekranlarının en sevilen dizisi Camdaki Kız'ın başarılı oyuncusu Cihangir Ceyhan, ailesiyle pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

07.02.2022-16:39 - (Son Güncelleme: 07.02.2022-16:39) Camdaki Kız'ın Hayri'si Cihangir Ceyhan Oğlunun Doğum Gününü Paylaştığı Fotoğrafla Kutladı!

Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan ve yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ilgiyle takip edilen Camdaki Kız dizisi, her yeni bölümüyle izleyiciyi daha çok ekrana kilitlemeyi başarıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı kadroda, yeni sezonla birlikte diziye dahil olan yakışıklı oyuncu Cihangir Ceyhan, canlandırdığı Hayri karakteriyle büyük bir beğeni topladı. İlk olarak Sıfır Bir isimli dizide oynadığı rolle adını duyuran başarılı oyuncu, sonrasında Çukur, Alev Alev gibi büyük bir hayran kitlesi bulunan dizlerde yer aldı. Şu sıralar hem senaryosu hem de oyuncu kadrosuyla olukça beğenilen Camdaki Kız'da rol alan ünlü oyuncu, yalnızca başarılı kariyeriyle gündeme geliyor. Özel hayatını magazinin önünde ve sosyal medyada yaşamayı tercih etmeyen yakışıklı oyuncu Ceyhan, önceki gün oğlunun fotoğrafını paylaşarak herkesi şaşırttı. Birçok kişinin evli olduğunu dahi bilmediği oyuncu, eşi ve oğluyla olan karelerini paylaşarak fotoğrafın altında duygu dolu bir not da düştü. 

ÜNLÜ OYUNCUNUN FOTOĞRAFINA BEĞENİ YAĞDI

Ünlü oyuncu Cihangir Ceyhan, önceki gün sosyal medya hesabından oğlu ve eşiyle olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Özel hayatını göz önünde yaşamayı tercih etmeyen başarılı oyuncu, bir yaşına basan oğlu İlhan Cihangir'le çekildiği fotoğrafı paylaşıp altına; "İlhan Cihangir'imiz 1 yaşında. Rabbim sana sağlık afiyet versin evladım. Hızır yoldaşın olsun… Allah sana ilim irfan bahşetsin'' şeklinde dua etti. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı kısa sürede binlerce yorum ve beğeni alırken, Ceyhan'ın evli olduğunu yeni öğrenenler ise büyük şaşkınlık yaşadı. 

cihangir ceyhan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal