Cam silerken iz bırakmamak için yapılması gerekenler neler? Cam silerken uygulayabileceğiniz 6 yöntem

Daima kusursuz olmasını isteriz ama mutlaka iz bırakırız... Üstüne bir de buğu eklenince, işler birden tersine gider. Peki cam silerken iz bırakmamak için hangi yöntemleri uygulayabiliriz? İşte cam silerken tercih edebileceğiniz 6 yöntem.

30.04.2022-14:07 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-14:29) Cam silerken iz bırakmamak için yapılması gerekenler neler? Cam silerken uygulayabileceğiniz 6 yöntem

Temizlik yaparken en hassas ve profesyonel olmanız gereken yerler şüphesiz camlar. Son derece yorucu ve zahmetli olabilen cam temizliğinde bazı püf noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir. İz ya da buğu kalması en sık rastlanan problemlerden birisi olan cam temizliğini yaparken uygulayabileceğiniz bazı yöntemler bulunuyor.

1)Kremsiz şampuan deneyin

Şampuanla cam silme, kullanabileceğiniz en etkili yöntemler arasında bulunuyor. Kovanızın içerisine dökeceğiniz kremsiz şampuanlı sularla önce camlarınızı silin, akabinde kuru bezle kurulayıp kese kağıdıyla yeniden silin.

2)Sirke uygulayın

Temizlikte en sık kullanılan ürünlerden birisi sirke… Bir sprey şişesinin içerisine 3 su bardağı su, 2 su bardağı beyaz sirkeyle bulaşık deterjanı etkileyin ve karşınıza çıkan muhteşem sonucu yalnızca seyredin.

3)Yumuşatıcı kullanın

Özellikle de buğulu camları temizlerken uygulanabilecek en etkili yöntemlerden birisi yumuşatıcıdır. Cam silme suyu içerisine yumuşatıcı katıp camlarınızın toz tutup buğulanmasını ortadan kaldırabilirsiniz.

4)Cam silme aparatı tercih edebilirsiniz

Camlarınızın kusursuz bir görünüme kavuşabilmesi için cam silme aparatları tercih edebilirsiniz. İşinizi pratikleştirmesinin yanı sıra camlarınızın ışıl ışıl bir görünüme kavuşmasını sağlayacaktır.

5)Klasik yöntemleri deneyebilirsiniz

Camdaki izlere son vermek için en çok bilinen yöntemlerden birisi şüphesiz gazete kağıdıyla silmektir. Gazete kağıdınızı ıslatıp camı silerek lekesiz bir görünüm elde edebilirsiniz.

6)Karbonat yöntemi güncelliğini koruyor

Özellikle büyüklerimizin uyguladığı bir tekniktir karbonat. Karbonatlı su, camlardaki lekeleri giderebilmek için tercih edebileceğiniz en eski yöntemlerden birisi olarak karşımıza çıkıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

DİĞER KADIN HABERLERİ

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal