Çalışmalar 10 gün boyunca devam edecek: İstanbul’da o yolun tüm şeritleri tamamlanacak

İstanbul’daki en yoğun yollar arasında yer alan 0-3 karayolundaki Sağmacılar Viyadüğü’nde depreme karşı güçlendirme çalışması yapılacak. Çalışmaların 10 gün süreceği ve 23.00-06.00 saatleri arasında viyadükteki tüm şeritlerin trafiğe kapatılacağı vurgulandı.

10.06.2024-12:50 - (Son Güncelleme: 10.06.2024-17:28) Çalışmalar 10 gün boyunca devam edecek: İstanbul’da o yolun tüm şeritleri tamamlanacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’daki en yoğun yollar arasında yer alan 0-3 karayolundaki Sağmacılar Viyadüğü’nde depreme karşı güçlendirme çalışması yapılacak. Çalışmaların 10 gün süreceği ve 23.00-06.00 saatleri arasında viyadükteki tüm şeritlerin trafiğe kapatılacak.

Sağmacılar Viyadüğü’nde depreme karşı çalışma yapılacak

AA’da yer alan habere göre; Bayrampaşa’daki Sağmalcılar Viyadüğü, depreme dayanıklı hale getirilmesi için önemli bir güçlendirme sürecine giriyor. Bu kapsamda, okulların tatil olmasının hemen ardından, 10 gün boyunca gece saatlerinde trafiğe kapatılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, O-3 karayolu üzerinde yer alan Sağmalcılar Viyadüğü’nde, 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesinin hemen ardından depreme karşı güçlendirme çalışmaları başlayacak.

Çalışmalar 10 gün boyunca devam edecek: İstanbul’da o yolun tüm şeritleri tamamlanacak

Alternatif güzergahlar belli oldu

Açıklamada, O-3 karayolu Aksaray yönünde viyadük genleşme derzi yenileme çalışması yapılacağı belirtilerek, bu süre zarfında viyadük üzerindeki tüm şeritlerin, gece saatlerinde 23.00 ile 06.00 arasında geçici olarak trafiğe kapatılacağı ifade edildi. Sürücüler, belirtilen saatlerde O-3 karayolu ve Metris-Esenler bağlantı yolundan gelenlerin Aksaray yönüne alternatif güzergahlar kullanarak ilerlemeleri gerektiği konusunda uyarıldı.

Otogar yönünden gelen sürücülerin ise doğrudan Dumlupınar Caddesi üzerinden D-100 karayoluna bağlanarak Aksaray istikametine yönelebilecekleri vurgulandı. Açıklamada, “Bölgede trafik yoğunluğunda artış görülebileceğinden alternatif güzergahlar kullanılması önerilirken, sürücülerin trafik levhaları ve yer işaretlerine uymaları önem arz etmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal