Çalışan vatandaşın şansı geri döndü! Kişi başına 25.000 TL promosyon verilecek

Çalışan vatandaşların yüzlerini güldürecek harika haber o belediyeden verildi. Belediye kapsamında 25.000 TL tutarında promosyon ödemesi sağlanacağı açıklandı.

11.03.2024-13:00 - (Son Güncelleme: 11.03.2024-13:00) Çalışan vatandaşın şansı geri döndü! Kişi başına 25.000 TL promosyon verilecek

Mart ayı itibariyle tek tek emekli vatandaşlara sunulacak olan promosyonlar bankalar tarafından açıklanmaya başlandı. Özellikle emekli vatandaşların maaşlarını belirledikleri bankaya taşımaları ve o bankada 3 yıl kalma sözü vermeleri durumunda 15.000 TL’ye kadar nakit promosyon imkânı yakalayabilecekleri paylaşıldı.

Emekli promosyonlarının yanı sıra Mart ayı içerisinde çalışanlar içinde tek tek promosyon miktarları belli oldu. Kurum fark etmeksizin birçok şirket bankalarla detaylı görüşmeler içerisine girdi. İşyerleri, sendika ve bankaların iş birliği ile promosyon miktarları belli olurken, belirlenen promosyon miktarları da resmi internet siteleri üzerinde paylaşılmaya başlandı. Bu sefer müjdeli anlaşma haberi ise Karaköprü Belediyesi tarafından verildi. Karaköprü Belediyesi Başkanı olan Metin Baydilli, personeline 25.000 TL promosyon ödemesi sağlayacağını açıkladı. 

Karaköprü Belediye personeli 25.000 TL promosyon alacak

Çalışan vatandaşların alacakları promosyon miktarları tek tek yapılan görüşmelerle açığa çıkmaya başladı. Bir müjdeli haberde Karaköprü Belediyesi tarafından verildi. Karaköprü Belediyesi başkanı sendika ve bankalara iş birliğiyle detaylı görüşmeler gerçekleştirdiğini ve sonucunda 25.000 TL promosyon ödemesi yapılacağına karar kılındığını paylaştı. Söz konusu olan promosyon anlaşmasının detaylarını belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 

25 Bin TL promosyon miktarı

25.000 TL promosyon ödemesiyle yüzler gülecek

Karaköprü Belediye başkanı Metin Baydilli yapmış olduğu görüşmeler doğrultusunda personeli için 25.000 TL promosyon ödemesi sağlayacağına karar kılındığını söyledi. Ek olarak protokolle birlikte 25.000 TL promosyon alacak personeller; ek zamlı maaşlarına da bu ay içerisinde kavuşacak. Belediyeye ait olan KARBEL A.Ş. personeline yönelik yapılan anlaşma doğrultusunda tek seferde vatandaşlar 25.000 TL nakit promosyon ödemesini alabilecek.  

Karaköprü Belediyesine ait olan KARBEL A.Ş.’de çalışan personeller bu ay içerisinde hem ek zamlı şekilde maaş ödemelerini alabilecek hem de maaşlarına ek nakit promosyon ödemeleri hesaplarına anında yatacak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal