Çağatay Ulusoy yeni tarzıyla yakışıklılıkta ivme kazandı! Emir Sarrafoğlu geri mi dönüyor?

2010 yılında Best Model Of Turkey birincisi olan Çağatay Ulusoy kariyerinin ilk adımını model olarak attı sonrasında oyunculuk dünyasına hızla giriş yaptı. Yıllardır ekran başındaki genç kızları yakışıklılığıyla etkisi altına alan Ulusoy, yeni dizisi için efsane bir tarz ile ortaya çıktı ve bu son haliyle çok beğenildi.

11.12.2023-15:20 - (Son Güncelleme: 11.12.2023-17:40) Çağatay Ulusoy yeni tarzıyla yakışıklılıkta ivme kazandı! Emir Sarrafoğlu geri mi dönüyor?

Kariyerinin mihenk taşı ve ilk dizisi ‘Adını Feriha Koydum’ olmuştu. Çağatay Ulusoy henüz ilk oyunculuk deneyiminde bize öyle bir oyunculuk sunmuştu ki o zamanın en popüler Sosyal Medya platformlarında adına sayısız hayran sayfaları açılmıştı. Sonrasında önü alınamaz bir kariyer planı izledik. Adını Feriha Koydum'dan sonra Medcezir'le romantik dizilerin aranan yüzü oldu.

Adını Feriha Koydum Çağatay Ulusoy

Farlı tarzları denemekten korkmuyor

Anadolu Kartalları ve Delibal'ı da sinema filmlerinde yer alan Ulusoy, Farklı hayatlar ve farklı kültürleri barındıran ‘İçerde’ dizisiyle çok başarılı bir şekilde oyunculuk sergiledi. Daha öncede yer aldığı projelerinden farklı bir tarz ile seyircisinin karşısına çıkan Ulusoy, Üç numara saçları, biraz kilo almış hali ve serseri tarzıyla oyunculuğundaki başarılarıyla ‘Sarp Yılmaz’ adlı karakteri bambaşka birine dönüştürdü.

Sarp Yılmaz

Çağatay Ulusoy 100 kiloya kadar çıktı

2020 yılında Menajerimi Ara dizisine konuk olarak katılmasının haricinde bir süredir ekranda görünmeyen Ulusoy, Netflix’in ilk türk dizisi olan Hakan Muhafız'la serüvenine geri döndü. Kendisi sosyal medyayı aktif kullanmadığından işlerine ara verdiğinde son hali hayranları tarafından pek takip edilemedi. Aşırı kilo aldığı dönemde magazin bu fotoğrafla çalkalanmıştı. Pehlivan Koca Yusuf'u canlandıracağı film için 20 kilo almıştı Ulusoy. 100 kiloya kadar ulaşmış fakat film ertelenmişti. Ardından hızla kilo vermişti.

Çağatay Ulusoy 100 kilo

Terzi dizisinde giydiği takım elbiselerle çok beğenildi

Yine bir Netflix yapım olan Terzi'de ekranda boy gösteren Ulusoy, buradaki tarzı sadece giyiminden değil, saç kesiminde de bir farklılık yaratmıştı.

Çağatay Ulusoy Terzi dizisi

Oğuzhan Uğur’un paylaştığı fotoğrafta ‘‘Bu da kim?" dedirtmişti

Oğuzhan Uğur’un paylaştığı fotoğrafta ‘‘Bu da kim?" dedirtmişti. Projelerine ara verdiği sırada saçlarını ve sakallarını uzatmayı seven Çağatay Ulusoy'un bu halini görenler kendisini tanıyamamıştı. 

Oğuzhan Uğur ve Çağatay Ulusoy

Yeni hali çok beğenildi

FOX ekranlarında yayınlanacak Gaddar dizisinin başrolü olan Çağatay Ulusoy'un yeni imajı bu fotoğrafla paylaşıldı!

Çağatay Ulusoy Son hali


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal