Büyükçekmece'de Oyun Konsolu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Büyükçekmece'de iş yerinden oyun konsolu çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.

15.10.2024-13:05 - (Son Güncelleme: 15.10.2024-13:05) Büyükçekmece'de Oyun Konsolu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Büyükçekmece'de Oyun Konsolu Hırsızlığı

Büyükçekmece'de bir iş yerinde yaşanan hırsızlık olayı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Edinilen bilgilere göre, 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan bir oyun konsolu satışı yapan dükkana, gece saatlerinde 3 maskeli şüpheli girdi.

Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Şüpheliler, kepengi kırarak içeri girip, iş yerindeki çok sayıda oyun konsolu ve aksesuvarı çuvallara doldurarak hızla kaçtılar. Çevredekilerin olayı fark etmesi üzerine, polise ve iş yeri sahibine bildirdi.

İş Yeri Sahibi İfadesini Verdi

Olay yerine gelen polis ekipleri, mağaza içerisinde incelemelerde bulunarak şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. İş yeri sahibi Berk Kırdar, gazetecilere verdiği demeçte, "Üç kişiden birinin kadın olduğunu gördük ve bunların 2 erkek, 1 kadın olduğunu tespit ettik. Öncelikle kepengi söküp, ardından vitrin camlarını kırarak oyun konsollarını ve aksesuarlarını çaldılar," dedi.

Olayın Maddi Boyutu

Kırdar, hırsızların ışığı açıp kapattıkları ve ses yaptıkları için komşularının durumu fark ettiğini belirtti. "Ellerinde çuvallarla gelmişler. Muhtemelen komşular korktukları için müdahale edemediler. Maddi kaybımız 1.5 milyon liranın üzerinde," şeklinde konuştu. Hırsızlığa ilişkin olarak şikayette bulunduklarını, polisle iş birliği içinde olduklarını da ekledi.

Büyükçekmece 19 Mayıs Mahallesi'nde oyun konsolu satışı yapan iş yerine gece saatlerinde gelen 3...

Büyükçekmece 19 Mayıs Mahallesi'nde oyun konsolu satışı yapan iş yerine gece saatlerinde gelen 3 şüpheli, kepengi kırarak içeri girdi. Maskeli zanlılar, iş yerinde bulunan çok sayıda oyun konsolu ile aksesuarları yanlarında getirdikleri çuvallara doldurup kaçtı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal