Bursa'daki Üçlü Cinayet: 17 Yaşındaki Saldırgan Tutuklandı

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde 3 kişinin öldüğü cinayetin detayları gün yüzüne çıktı.

13.10.2024-18:28 - (Son Güncelleme: 13.10.2024-18:28) Bursa'daki Üçlü Cinayet: 17 Yaşındaki Saldırgan Tutuklandı

Bursa'nın Orhaneli İlçesinde Üç Kişi Öldürüldü

Bursa'nın Orhaneli bölgesinde, bir evin içerisinde ve bahçesinde üç kişinin cesedi bulundu. Olay, Göynükbelen Mahallesi'nde meydana geldi. 73 yaşındaki Mustafa Macar ve 76 yaşındaki Cahide Aydın'dan haber alamayan yakınları, ikilinin yaşadığı eve gittiğinde durumu fark etti.

Olayın Gelişimi ve Jandarma Müdahalesi

Yakınları, evde yaşlı çiftin ve bahçede bir erkeğin hareketsiz yattığını görünce durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Macar ve Aydın'ın tüfekle vurulduğunu, bahçedeki cesedin ise Ufukcan Üs'e ait olduğunu belirledi.

Şüphelilerin Yakalanması

Olayla ilgili hızlı bir şekilde harekete geçen İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT, İstihbarat ve Asayiş Timleri, Mustafa Macar'ın torunu Mehmet K.'yi (17) Göynükbelen Mahallesi'nde, onun arkadaşı Alper E.'yi ise Osmangazi ilçesinde yakaladı. Yapılan aramalarda, zanlıların evinde bir dizi tüfek ele geçirildi.

Tutuklamalar ve Cinayetin Nedeni

Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerin ardından Orhaneli Adliyesi’ne sevk edildi ve nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Olayın kaynakları, Mehmet K.’nin dedesi Mustafa Macar'dan para istemesi ve olumsuz yanıt alması üzerine yaşanan kargaşada, dedesi ile Cahide Aydın’ı öldürdüğünü, ardından arkadaşı Ufukcan Üs’ü de vurduğunu öne sürdü.

Cenaze Törenleri

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri Bursa Adli Kurumu morgunda otopsi işlemleri tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edildi. İkindi vaktinde kılınan cenaze namazları sonrasında, Mustafa Macar'ın cenazesi Orhaneli'de, Cahide Aydın'ın naaşı Çanakkale'de, Ufukcan Üs'ün cenazesi ise Bursa'nın Kemalpaşa ilçesinde toprağa verildi.

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde bir evde ve bahçesinde 3 kişi öldürülmüş halde bulundu. Hayatını...

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde bir evde ve bahçesinde 3 kişi öldürülmüş halde bulundu. Hayatını kaybeden Mustafa Macar'ın (73) cenazesi, Orhaneli ilçesinde defnedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal