Bursa'da Dört Gözle Beklenen Nikah Töreni

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, Bursa'da önemli bir nikah törenine katıldı ve şahitlik yaptı.

19.10.2024-22:11 - (Son Güncelleme: 19.10.2024-22:11) Bursa'da Dört Gözle Beklenen Nikah Töreni

Bursa'da Nikah Töreni Tüm Gözleri Üzerine Topladı

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, Bursa’da gerçekleşen özel bir nikah töreninde çiftin nikah şahidi oldu. Safa Yaşar Çelik ve Berra Esgin çiftinin mutlulukta birleştiği bu özel gün, birçok önemli ismi bir araya getirdi.

Çiftin Aileleri ve Davetliler

AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik’in oğlu Safa Yaşar Çelik ile TBMM 27. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin’in kızı Berra Esgin’in nikah töreni, Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki bir davet salonunda yapıldı. Nikah, Bursa Müftüsü Yavuz Selim Karabayır tarafından kıyıldı ve nikah cüzdanı gelin hanıma teslim edildi.

Şahitler ve Katılımcılar

Törende Efkan Ala’nın yanı sıra, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, İYİ Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar, eski TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar, önceki dönem AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ve daha birçok önemli isim davetli olarak yer aldı.

Bursa Valisi Erol Ayyıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, milletvekilleri, iş insanları ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende, katılımcılara ikram edilen teşekkür sözleri ailelerden geldi.

AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik'in oğlu Safa Yaşar Çelik ile TBMM 27. Dönem AK Parti...

AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik'in oğlu Safa Yaşar Çelik ile TBMM 27. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin'in kızı Berra Esgin'in nikah töreni, Nilüfer ilçesindeki bir davet salonunda gerçekleştirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal