Bursa Büyükşehir Belediyespor, Arkas Spor'u Deplasmanda Yenerek Kazandı

Bursa Büyükşehir Belediyespor, Arkas Spor'u 3-1 mağlup ederek SMS Grup Efeler Ligi'ndeki ikinci haftaya galibiyetle başladı.

12.10.2024-17:38 - (Son Güncelleme: 12.10.2024-17:38) Bursa Büyükşehir Belediyespor, Arkas Spor'u Deplasmanda Yenerek Kazandı

SMS Grup Efeler Ligi 2. Haftası

2023 sezonunda heyecan dolu geçen SMS Grup Efeler Ligi'nin ikinci haftası, keyifli maçlarla devam ediyor. Bugün oynanan önemli karşılaşmada, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Arkas Spor ile karşı karşıya geldi.

Maç Özeti

Bursa Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Arkas Spor'u 3-1 yenerek sahadan galip ayrılmayı başardı. Bu sonuçla Bursa ekibi, ligde önemli bir avantaj elde ederken, Arkas Spor ise zorlu bir haftayı kayıpla kapatmış oldu.

Maçın puanlarıyla birlikte Bursa Büyükşehir Belediyespor, ligin üst sıralarında yer almak için mücadeleye devam edecek. Arkas Spor ise bir sonraki maçında galibiyet arayacak.

SMS Grup Efeler Ligi'nde Arkas Spor ile Bursa Büyükşehir Belediyespor, Atatürk Voleybol Vestel...

SMS Grup Efeler Ligi'nde Arkas Spor ile Bursa Büyükşehir Belediyespor, Atatürk Voleybol Vestel Spor Kompleksi'nde karşılaştı. Bir pozisyonda Arkas Spor'dan Gökçen Yüksel (14) ve Ertuğrul Gazi Metin (6) ile Bursa Büyükşehir Belediyespor'dan Rolando Cepeda Abreu (8) mücadele etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal