Burcu Özberk muhteşem fiziğiyle gönülleri yaktı: Mykonos tatilinden enfes pozlar

Yaz tatiline devam eden güzel oyuncu Burcu Özberk, Mykonos’ta yaptığı tatilden paylaşımlar yapmayı sürdürüyor. Güzel oyuncunun parıltını bikini-şort kombini sosyal medyada büyük beğeni toplarken muhteşem fiziği de yürekleri hoplattı.

06.09.2024-10:58 - (Son Güncelleme: 06.09.2024-10:58) Burcu Özberk muhteşem fiziğiyle gönülleri yaktı: Mykonos tatilinden enfes pozlar

Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile en sevilen ünlüler arasında yer alan Burcu Özberk tatiline devam ediyor. Başarılı oyunculuğuyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Burcu Özberk, 2013 yılında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Huricihan Sultan karakteriyle ekranlara adım atmıştı. 

Burcu Özberk muhteşem fiziğiyle gönülleri yaktı

Son olarak "Ruhun Duymaz" dizisinde rol alan Özberk, aynı zamanda "Güneşin Kızları", "Afili Aşk", "Çocukluk" ve "Aşk Mantık İntikam" gibi yapımlardaki performansıyla da adından söz ettirdi.

Burcu Özberk muhteşem fiziğiyle gönülleri yaktı: Mykonos tatilinden enfes pozlar

Sosyal medyada aktif olan ve yaptığı paylaşımlarla sürekli gündemde kalan güzel oyuncu, yaz döneminde İngiltere'de dil okuluna giderek dil eğitimi aldı. 

Şimdilerde ise tatilini Mikanos'ta geçiren Burcu Özberk, konakladığı otelden sabah saatlerinde yaptığı "günaydın" paylaşımıyla dikkat çekti. Ayrıca, parıltılı bikini ve şort kombiniyle yaptığı pozlar büyük beğeni topladı. 

Burcu Özberk muhteşem fiziğiyle gönülleri yaktı: Mykonos tatilinden enfes pozlar

Hayranlarından gelen "Her zaman güzel ve büyüleyici", "Çok güzelsin", "Yakıyorsun" gibi yorumlar ise Özberk’in popülaritesini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal