Burcu Özberk dizi dünyasına geri dönüyor: Yeni projesi belli oldu

Ekranların en güzel oyuncularından birisi olan Burcu Özberk, son dizisi Ruhun Duymaz ile hayal kırıklığı yaşatmış ve setlere bir süre ara vermişti. Başarılı oyuncunun yeni bir diziyle sektöre geri döneceği öğrenildi.

10.08.2024-17:46 - (Son Güncelleme: 10.08.2024-17:46) Burcu Özberk dizi dünyasına geri dönüyor: Yeni projesi belli oldu

Yürekleri hoplatan giyim tarzı, duru güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Burcu Özberk, kariyerine verdiği kısa arayı tamamlıyor. Burcu Özberk, son dönemde "Ruhun Duymaz" dizisinde izleyici karşısına çıkmış, ancak dizi beklenen reytingleri alamadığı için erken final yapmıştı. Bu beklenmedik gelişmenin ardından bir süre ekranlardan uzak kalan Özberk, şimdi iddialı bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Özberk, Atv'nin yeni sezon dizisi "Dönüş" ile güçlü bir geri dönüş yapacak.

Burcu Özberk geri dönüyor

Dizi, Bursa’da geçiyor ve Özberk, burada Asayiş Şube Müdürü olarak görev yapacak olan Leyla karakterine hayat verecek. Leyla, mesleğinde son derece idealist, güçlü, kararlı bir kadın olarak izleyiciyle buluşacak. Hem kişisel hem de profesyonel yaşamında zorluklarla mücadele eden Leyla, şehirdeki suç oranını azaltmaya ve adaleti sağlamaya çalışan bir karakter olarak dizinin merkezinde yer alacak.

Burcu Özberk dizi dünyasına geri dönüyor: Yeni projesi belli oldu

Dönüş dizisi yakında ekranlarda olacak

"Dönüş" dizisi, güçlü bir kadın karakterin odakta olduğu, suç ve adalet temalarının yoğun olarak işlendiği bir yapım olacak. Dizinin senaryosu ve yönetmenliği Hülya Bilban’a emanet edilmiş durumda. Bilban’ın hem senaryo yazımında hem de yönetmen koltuğunda yer alması, dizinin bütünlüğü ve derinliği açısından önemli bir artı olarak görülüyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal