Burak Yılmaz, Türk takımlarının Avrupa'da başarılı olmalarını istediğini söyledi

Hollanda ekibi Fortuna Sittard ile anlaşma sağlayan Burak Yılmaz son olarak yaptığı açıklamalarla gündem yarattı. Türkiye'de dört büyük kulübü de desteklediğini ve başarılı olmalarını istediğini söyledi.

17.07.2022-11:32 - (Son Güncelleme: 17.07.2022-11:32)

Geçtiğimiz günlerde Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille ile olan sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte kulübünden ayrılan Burak Yılmaz, Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard ile anlaşma sağlamıştı.

Hollanda ekibiyle ilk olarak futbolcu olan Burak Yılmaz ardından da teknik ekipte yer alacağı açıklanan tecrübeli golcünün bu tercihi büyük bir sürprize imza atmıştı.

Burak Yılmaz, geçtiğimiz gün BeIN Sports’a özel açıklamalarla bulunarak dikkatleri üzerine çekti. Burak, Türkiye’deki dört büyük kulübü desteklediğini söylediği açıklamalarıyla dikkatleri çekerken aynı zamanda Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme turunda oynayacağı Dinamo Kiev maçı hakkında söyledikleriyle büyük ses getirdi.


Tecrübeli golcü oyuncu Burak Yılmaz, yapmış olduğu çarpıcı açıklamalarda ;

‘Fenerbahçe şampiyonlukta avantajlı’

Bu sezon Süper Lig'de çok çetin bir şampiyonluk yarışı olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe'nin çok ciddi avantajlı olduğunu düşünüyorum. Harika bir hocası var. Dinamo Kiev maçında Fenerbahçe'yi destekleyeceğim.

‘Türk takımlarının başarılı olmasını istiyorum’

Ben Türk'üm. Türk takımlarının başarılı olmasını istiyorum. Galatasaray'a Okan Abi geldi. Abdullah Avcı hak ettiği şampiyonluğu kazandı. Zaten Beşiktaş desteklediğim takım. Ali Koç'u da çok severim.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal