Burak Özçivit ve Mert Yazıcıoğlu başrolde: Berber filmi ne zaman yayınlanacak? Netflix Berber film konusu ne, oyuncuları kimler?

Netflix’in yeni Türk filmi Berber’in ilk kareleri sunuldu. Başrollerinde Burak Özçivit ile Mert Yazıcıoğlu’nun yer alacağı Berber filminin ne zaman başlayacağını merak edenler internete yöneldi. Peki Berber filmi ne zaman yayınlanacak? Netflix Berber film konusu ne, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

19.08.2023-17:20 - (Son Güncelleme: 19.08.2023-17:33) Burak Özçivit ve Mert Yazıcıoğlu başrolde: Berber filmi ne zaman yayınlanacak? Netflix Berber film konusu ne, oyuncuları kimler?

Senaryosunu Cem Özduru’nun yazdığı, Deniz Yorulmazer’in yönettiği OGM Pictures imzalı Berber filminden ilk kare geldi. Film severleri heyecanlandıran yapımın başrollerinde Burak Özçivit,Mert Yazıcıoğlu, Hazal Türesan ve Levent Can yer alacak. Öte yandan Berber filminin Ne Zaman yayınlanacağı ise film severlerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki Berber filmi Ne Zaman yayınlanacak? Netflix Berber film konusu ne, oyuncuları kimler?

Berber filmi ne zaman yayınlanacak? 

Netflix’in en yeni projelerinden Berber filminin iki yıldız başrol oyuncusu Özçivit ve Yazıcıoğlu’ndan ilk kare geldi.


Instagram hesabından paylaşım yapan Özçivit, "Sadece işinin ehli bir berber mi yoksa çok daha fazlası mı?" ifadelerini kullanırken, Yazıcıoğlu da aynı kareyi kendi hesabında yayınlandı. Kilo aldığı görülen Yazıcıoğlu'nun sakallarını uzatması ve saçlarını kestirmesi dikkat çekti.

Berber filminin ne zaman yayınlanacağı henüz belli olmadı. Filmin çekimlerine 14 Ağustos’ta başlanması planlanıyor.

Netflix Berber film konusu ne, oyuncuları kimler?

Berber filminin aksiyon türünde olacağı ve Özçivit ile Yazıcıoğlu’nun baba oğlu oynayacakları söylentisi yayılsa da hikâyenin revize edildiği öğrenildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal