Buket Kaya kimdir, nereli? Milli sporcu Buket Kaya kaç yaşında ve neden öldü? Buket Kaya hayatı ve biyografisi

Kayseri’de otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu yaşanan kazada hayatını kaybeden Buket Kaya’nın Wushu Kung Fu dalında Avrupa Şampiyonu olduğu öğrenildi. Peki Buket Kaya kimdir, nereli? Milli sporcu Buket Kaya kaç yaşında ve neden öldü? İşte Buket Kaya hayatı ve biyografisi…

24.10.2023-16:19 - (Son Güncelleme: 24.10.2023-16:19) Buket Kaya kimdir, nereli? Milli sporcu Buket Kaya kaç yaşında ve neden öldü? Buket Kaya hayatı ve biyografisi

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde seyir halinde olan bir otomobil, tıra arkadan çarptı. Yaşanan korkunç kazada milli kick boks sporcusu Buket Kaya hayatını kaybederken, 2 kişinin de ağır şekilde yaralandığı kaydedildi. Bu acı gelişmenin ardından Buket Kaya’nın hayatı ve kariyeri hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki Buket Kaya Kimdir, nereli? Milli sporcu Buket Kaya kaç yaşında ve neden öldü?

Buket Kaya kimdir?

Buket Kaya, Wushu Kung Fu dalında Avrupa Şampiyonu olmuştu. 2019'da Rusya'nın başkenti Moskova'daki 5'inci Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Kaya, geçen yıl ekim ayında da Balkan Şampiyonluğunu elde etmişti.

Buket Kaya Kimdir

Buket Kaya neden öldü?

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde tıra arkadan çarpan otomobilde bulunan milli kick bokscu Buket Kaya hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kayseri Spor A.Ş.’den yapılan açıklamada, "Kulübümüz bünyesinde milli sporcumuz olan Buket Kaya’nın elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Sporcumuza Allah’tan rahmet, kederli ailesine, tüm yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal