Bugün Survivor var mı, neden yok? Survivor bu akşam neden yayınlanmadı? TV8 19 Nisan yayın akışı!

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programı Survivor bugün var mı sorusu her gün sorulmaya devam ediyor. İzleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatan Survivor yeni bölüm hakkında araştırma yapılıyor. Survivor yeni bölüm ne zaman başlayacak Survivor bu akşam var mı, yok mu Survivor bugün var mı Survivor hangi günler var Survivor yeni bölüm ne zaman TV8 yayın akışı soruları araştırılmaya devam ediyor. İşte tüm soruların cevapları... Bugün Survivor var mı

19.04.2022-18:13 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-18:13) Bugün Survivor var mı, neden yok? Survivor bu akşam neden yayınlanmadı? TV8 19 Nisan yayın akışı!

Yıllardır ekranlarda yer edinen Survivor yarışma programı hız kesmeden devam ediyor. Survivor bugün var mı soruları gündemde yerini alıyor. Bu sene All Star formatı ile ekrana gelen yarışma TV8 kanalının en çok izlenen programıdır. Yarışma programı hakkında her gün araştırma yapan kişiler hakkında Survivor bu akşam var mı, yok mu? Survivor yeni bölüm ne zaman? Survivor bugün var mı? Survivor hangi günler var? TV8 yayın akışı! soruları araştırılıyor. İşte cevapları… Bugün Survivor var mı?

Survivor bu akşam var mı?

Survivor yarışma programı her hafta Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı ve Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri saat 20.00'da TV 8 kanalında izleyiciyle buluşuyor. Survivor All Star bu akşam var mı sorusunun cevabı ise evet olacaktır. Survivor All Star yeni bölümüyle bu akşam TV 8’de yayınlanacak.

Survivor hangi günler var?

Survivor’ın hangi günler yayınlandığı da merak edilen bir diğer sorudur. Survivor All Star haftanın her günü yani Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı ve Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri izleyicilerle buluşmaktadır. Ancak zaman zaman bu durum değişebilmektedir.

Survivor  saat kaçta yayınlanıyor?

TV 8 ekranlarının vazgeçilmez yarışma programı Survivor All Star bu akşam saat 20.00'da ekrana gelecek.

Survivor bugün var mı

Survivor haftada kaç gün var?

Her gün en çok sorulan soru Survivor’ın bugün olup olmadığıdır. Hemen hemen her gün ekrana gelen programda oldukça sıkı bir takipçi kitlesine sahiptir. Survivor’ın haftada kaç gün ekrana geldiği merak edilmektedir. Güncel yayın akışında haftanın 5 günü olarak görülse de günler değişkenlik göstermek göstermektedir. Asıl yayınlanma günleri Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı ve Çarşamba’dır. Ancak hemen hemen haftanın her günü Survivor All Star yarışması yayınlanmaktadır.

TV8 yayın akışı

00:15 Survivor Ekstra

02:15 Emre Dorman İle Aklımdaki Sorular

04:15 Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan

05:30 Oynat Bakalım

07:15 8'de Sağlık

08:30 Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa

11:15 Survivor All Star 2022

13:00 Canım Annem

14:00 Zuhal Topal'la Yemekteyiz

17:00 Fenerbahçe – Şahtar Donetsk Hazırlık Maçı

20:00 Survivor All Star 2022

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal