Buckingham Sarayı Şoke Eden Gelişme: Kraliyet Ailesi Bir Kez Daha Sarsıldı!

İngiltere Kraliyet ailesi üyeleri arasında sağlık sorunlarına dair endişe verici gelişmeler devam ediyor. Son olarak, İngiltere Kralı 3. Charles'ın kız kardeşi Prenses Anne, yaşadığı bir kaza sonrası hastaneye kaldırıldı.

24.06.2024-17:16 - (Son Güncelleme: 24.06.2024-17:16) Buckingham Sarayı Şoke Eden Gelişme: Kraliyet Ailesi Bir Kez Daha Sarsıldı!

Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamaya göre, 73 yaşındaki Prenses Anne, Gloucestershire'daki malikanesinde geçirdiği kazanın ardından beyin sarsıntısı ve hafif yaralanmalar nedeniyle Bristol'deki Southmead Hastanesine götürüldü. Saray yetkilileri, Kral Charles'a kardeşinin durumu hakkında sürekli bilgi verildiğini belirtti.


Gözlem Altında Tutulacak

Prenses Anne'in sağlık durumunun iyi olduğu ve şu anda gözlem altında tutulduğu ifade edildi. Buckingham Sarayı'nın sözcüsü, tedavinin hastanede devam edeceğini ve doktorların önerisi doğrultusunda Prenses Anne'in resmi programlarının ertelendiğini açıkladı. Bu kapsamda, Prenses'in Japon İmparatoru onuruna düzenlenecek akşam yemeğine katılmayacağı bildirildi.

Kraliyet ailesi üyelerinin sağlık sorunları son dönemde sıkça gündeme gelirken, Prenses Anne'in hastaneye kaldırılması ülkede derin bir endişe yarattı. Kraliyet çevreleri ve kamuoyu, Prenses Anne'in sağlığı için en kısa sürede tam iyileşme dileyerek gelişmeleri yakından takip ediyor.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal