Bu yaz başlayacak yaz dizileri neler? 2022 Yaz dizileri belli oluyor

Her yaz ekranlara gelen yaz dizileri 2022 yılı içinde hazırlık yapmaya başladı. 2022 yaz aylarında ekranlara gelecek yaz dizilerin bazılarının isimleri belli oldu. ATV, Kanal D ve FOX TV ekranlarında yaz dizisi olarak seyircilerle buluşacak diziler haberimizde yer almaktadır.

15.03.2022-13:10 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-13:13) Bu yaz başlayacak yaz dizileri neler? 2022 Yaz dizileri belli oluyor

Yaz aylarının gelmesiyle diziler sezon finali yaparken ekranların boş kalmaması için yapımcılar harekete geçiyor. Yaz aylarında başlayan diziler izleyicilerin TV karşısında boş kalmamaları için ekranları şenlendirecek. Bu yaz yayımlanacak yaz dizileri ise şimdiden araştırılmaya başlandı. Yaz aylarında ekranlara gelecek diziler haberimizde. 

2022 Yaz dizileri belli oldu

Ah Canım Hayat 

Geçen sene ATV ekranlarında yer alan Kalp Yarası dizisini çeken Süreç Film'in yeni projesi Ah Canım Hayat'ı yine Yıldız Hülya Bilban yönetmen koltuğunda yer alacak. Her ne kadar yaz aylarında ekranlara gelecek olsa da bir dram dizisi olacak. Dizinin senaryosu Nalan Merter Savaş ve Vilmen Özçınar tarafından kaleme alınacak.

FOX TV ekranlarında yazın başlayacak yeni dizi ise Aşk Mantık İntikam gibi No9 Yapım tarafından ele alınıp yönetmenliğini Şahin Alptuğ yapacaktır. Sözü geçmeye başlayan diziden beklentilerin fazla olduğu ise şimdiden konuşulmaktadır. 

Kanal D ekranlarında ise sevilen yapımlardan olan D Productions yeniden adını duyurmaktadır. En çok tercih edilen kanallardan olan Kanal D ekranlarında İlker Arslan ve Barış Erdoğan'ın yazacağı, Serdar Gözelekli'nin yöneteceği yeni bir dizi beklenmektedir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal