Bu burçlara asla şans uğramıyor! En talihsiz burçlar belli oldu

En talihsiz burçların listesi belli oldu! Bu burçların şans yakınından bile geçmiyor. İşleri bir türlü rast gitmiyor. İşte hayatına bir türlü şans uğramayan burçların listesi…

11.04.2024-16:45 - (Son Güncelleme: 11.04.2024-16:45) Bu burçlara asla şans uğramıyor! En talihsiz burçlar belli oldu

Astrolojik haritada en şanssız burçların listesi belli oldu. Bu burçlara, bu dönemlerde şans bir türlü uğramıyor. Bir türlü işleri rast gitmeyen burçlar, resmen üzerinde bir lanet taşıyor. Diğer burçlara nazaran daha şanssız olan, bir türlü 4 yakası bir araya gelmeyen bu burçların, bir süre daha şanssızlık bulutu üzerinde gezecek gibi. İşte işleri rast gitmeyen, şansın uğramadı o burçlar…

Yengeç burcu

Şanssız burçlar listesinin en başında yengeçler yer alıyor. Oldukça duygusal bir karaktere sahip olan bu burçlar, ruh hallerindeki ani değişimleriyle de ön plana çıkıyor. Bu dönemler şansın uğramadığı burçlar listesinde en üstte yer alan yengeç burçları, karakteristik özellikleri sebebiyle de şanssızlık hislerini artırabiliyor. Bu dönemde yengeç burçlarının duygusal olarak bir hayli zor bir dönemin içerisine girmesi de olası.

Bu burçlara asla şans uğramıyor! En talihsiz burçlar belli oldu

Balık burcu

Listenin ikinci sırasında balık burçları yer alıyor. Şans dendi mi adeta kaçıp uzaklaşan balık burçları, hayal güçleriyle ve derin düşünceleriyle ön plana çıkıyor. Ancak gerçeklikten kopmaları sebebiyle pek çok durumda hayal kırıklığıyla karşı karşıya kalan balık burçlarının yaşadıkları bu duygu değişimleri, şanssızlık hissini de beraberinde getiriyor. 

Başak burcu

Detay denildiği zaman ilk akla gelen gruplardan birisi olan başak burcu, şansızlıklar listesinin de üçüncü sırasında yer alıyor. Detaylara odaklanan, bu sebeple odaklandığı detaylar olmadığı zaman bozguna uğrayan balık burçları; bu durumlarda şanssızlık hissini de beraberinde getiriyor. Her daim mükemmeliyetçi tutumlar sergileyen balık burçlarının özellikle bir işe rast gitmediği zaman ani bir duygu değişimine girmesi şanssız hissetmesine de kapı aralıyor.

Koç burcu

Yüksek enerjisiyle tanınan koç burçlarında da acelecilik ve sabırsızlık özellikleri bir türlü bitmez. Koç burçlarının bu özellikleri her daim de şanssızlığı beraberinde getiriyor. Başkalarının üzerinde kontrolsüz davranışlar sergilemeleri ve sergiledikleri davranışlardan geri dönüş almamaları, koç burçlarını şanssızlık hissini iten en büyük sebeplerden.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal