Bright Osayi Samuel Jorge Jesus'un antrenmanlarının takımı çok zorladığını söyledi

Fenerbahçeli yıldız Bright Osayi Samuel, takımın yeni teknik direktörü Jorge Jesus’un antrenmanlarının kendilerini çok zorladığını söyledi. Dinamo Kiev ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi eleme karşılaşması hakkında konuştu.

11.07.2022-13:21 - (Son Güncelleme: 11.07.2022-13:21) Bright Osayi Samuel Jorge Jesus'un antrenmanlarının takımı çok zorladığını söyledi

Yeni sezon öncesinde takımın başına Portekizli teknik adam Jorge Jesus’u getiren Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi eleme turlarını geçmek isterken aynı zamanda Spor Toto Süper Lig’deki şampiyonluk hasretine de son vermek istiyor.

Sarı lacivertlilerde Teknik Direktör Jorge Jesus önderliğinde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, yıldız futbolcu Bright Osayi Samuel’den sürpriz bir açıklama geldi. Genç yıldız Jorge Jesus’un kendilerini çok zorladığını söyledi. Osayi Samuel, yapmış olduğu açıklamalarda ;


‘ Jesus bizi çok zorluyor…’

Gerçekten teknik direktörümüz Jorge Jesus ile çok zorlu antrenmanlar yapıyoruz, hocamız bizi çok zorluyor ama bunu da iyi bir sebepten yapıyor. Daha iyiye gitmemiz için elimizden gelenin en iyisini vermemiz gerekiyor. Maç maç daha iyiye gidiyoruz. Şahsi olarak da daha güçlü hissediyorum.

Dinamo Kiev maçı hakkında söyledikleri

Şampiyonlar Ligi maceramıza devam edebilmek için Dinamo Kiev ile karşı karşıya geleceğiz. Kiev maçı da hem bizim, hem de taraftarlar için büyük bir maç. Gelişerek devam etmemiz gerekiyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal