Brian Banks film konusu ve oyuncuları

Film keyfi yapmak isteyen insanlar internet üzerinden merakla merak ettikleri filmlerin detaylarını araştırıyor. Peki Brian Banks filmi konusu nedir? Brian Banks filmi oyuncuları kimlerdir? Tüm detaylar haberimizde.

14.06.2022-18:43 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-18:43) Brian Banks film konusu ve oyuncuları

Netflix'in orijinal yapımlarından olan Brian Banks filmi film severler tarafından merakla araştırılmaya devam ediyor. Peki Brian Banks filminin oyuncuları kimler? Brian Banks filminde ne anlatılıyor? Brian Banks filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Brian Banks filmi

Brian Banks filmi Netflix'in orijinal yapımıdır ve 22 Eylül 2018 tarihinde yayınlanmıştır. Biyografi türünde yayınlanan film oldukça sevilmiştir. Filmin yapımcılığı ve senarypsu Doug Atchison, yönetmenliği ise Tom Shadyac tarafından üstlenilmiştir. Film 1 saat 39 dakikadır. Filmin IMDb puanı 7.2'dir.

Brian Banks Filmi Konusu ve Oyuncuları

Brian Banks filmi konusu nedir

Brian Banks lisede Amerikan futbolunda oldukça başarılı olan ve geleceğinin çok parlak olduğu düşünülen bir isimdir. Fakat sevilen sporcu haksız yere bir cezaya çarptırılır. Bu haksızlık sonrasında hayatı ve kariyeri ellerinden gitmiştir. Brian, haksız yere üstüne atılan tecavüz suçundan dolayı 10 sene hapis yatmıştır. Daha sonra ise hapisten çıkar ve kariyerini ve hayatını yeniden kazanmak ister. Bu süreçte California Masumiyet Projesinde bulunan Justin Brooks, hayatını yeniden kazanabilmesi için Brian'a destek olur ve NFL'de oynama hayallerini gerçekleştirebilmek için onunla birlikte mücadelesinde yer alır.

Brian Banks filmi oyuncuları kimler

Sevilen biyografi filminde Aldis Hodge Brian Bank karakterini, Greg Kinnear Justin Brooks karakterini, Dorian Missick Mick Randolph karakterini, Xosha Roquemore Kennisha Rice karakterini, Morgan Freeman Jerome Johnson karakterini, Sherri Shepherd Leomia karakterini, Tiffany Dupont Alissa Bjerkhoel karakterini ve Jose Miguel Vasquez Attorney Mateo karakterini canlandırmıştır. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal