Bonzai Satıcılarına Yunus Polisinden Büyük Darbe!

Bağcılar'da durdurulan bir aracın içerisinden gelen yoğun koku üzerine arama yapan polisler stepne lastik içerisine konulan 16 kilogram bonzai ele geçirdi.

26.05.2021-15:20 - (Son Güncelleme: 26.05.2021-15:20) Bonzai Satıcılarına Yunus Polisinden Büyük Darbe!

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı yunus polis ekipleri, uygulama sırasında şüphe uyandıran bir aracı durdurdu. Araçtakileri şahıslara üst araması yapan polisler, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi. Ardından araç içinde detaylı şekilde arama yapıldı. Arabanın bagajında bulunan stepne lastiklerden yoğun koku gelmesi üzerine durumdan şüphelenen ekipler, lastikleri kesmek amacıyla bir iş yerine götürdü.Orada spiral yardımıyla lastiği kesen motorize polis ekipleri, içerisinde 33 parça halinde satışa hazır 16 kilogram 435 gram ''bonzai'' ele geçirdi.

45 KİLO UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Uyuşturucuların ele geçirilmesinin ardından sorgulanan zanlılar, uyuşturucuyu bir lastikçiden aldıklarını itiraf etti. Bunun üzerine harekete geçen Bağcılar polisi, önceki gün Sancaktepe Mahallesi'nde itirafa konu olan lastikçiye operasyon düzenledi. Lastikçi dükkanında didik didik arama yapan motorize polis ekipleri, depo içerisinde ticarete hazır toplam 45 kilogram 745 gram bonzai, skunk ve kubar maddesi ele geçirdi. Ayrıca içeride 13 litre kaçak alkol, uyuşturucu madde ticaretinde kullanılan bir miktar paraya da el konuldu.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Ele geçirilen uyuşturucu maddelerine polis ekipleri tarafından el konulurken, araçta yakalanan ve ''kaçakçılık'', ''uyuşturucu ticareti'', ''hırsızlık'', ''uyuşturucu kullanma'', ''yaralama'' ve ''kumar'' suçlarından emniyette kayıtları bulunan Celal D., Turan D., Hasan Hüseyin K. ile Paşa E. ise gözaltına alındı. Emniyette ''uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak'' suçundan adli işlemleri yapılan şüphelilerden Paşa E. ve Hasan Hüseyin K. tutuklandı. Celal D. ile Turan D. ise serbest bırakıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal