Bolu'da Yaşanan Zincirleme Trafik Kazaları

Anadolu Otoyolu'nda sağanak nedeniyle yaşanan kazalarda toplam 7 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri olay yerine intikal etti.

30.09.2024-14:09 - (Son Güncelleme: 30.09.2024-14:09) Bolu'da Yaşanan Zincirleme Trafik Kazaları

Bolu'daki Trajik Kazalar

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde etkili olan sağanak yağmur, çeşitli trafik kazalarına yol açtı. İki ayrı kazada toplamda 7 kişi yaralandı.

İlk Kaza Dörtdivan Mevkisinde Meydana Geldi

Otoyolun Ankara yönünde, sürücülerinin kimliği henüz tespit edilemeyen 06 BG 3117 plakalı otomobil, RE BA 956 plakalı cip ve RE 080 AL plakalı tırın karıştığı zincirleme kaza, Dörtdivan mevkisinde yaşandı. Bu kazada, bariyere çarpan otomobil yoldan çıkarak takla attı.

Sağlık Ekipleri Hızla Olay Yerine Sevk Edildi

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Otomobildeki 6 kişi, sağlık ekipleri tarafından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı.

İkinci Kaza da Aynı Bölgedeydi

Aynı mevkide meydana gelen diğer bir kazada ise 34 KRR 394 ve 28 ABH 929 plakalı iki otomobil çarpıştı. Takla atan 34 KRR 394 plakalı otomobilde bulunan bir kadın yaralandı ve olay yerine gelen ekipler tarafından araçtan kurtarılarak hastaneye sevkedildi.

Yaralılara Yardım Eli Uzandı

Yaralı kadına, sağanağın etkili olduğu bu bölgede ıslanmaması için mont giydirildi.

Diğer Trafik Kazaları da Yaşandı

Sağanak yağmur, otoyolun hem Ankara hem de İstanbul yönlerinde 4 ayrı hasarlı trafik kazasına daha neden oldu. Tüm sürücülerin dikkatli olması ve hava koşullarına uygun sürüş yapması önem arz etmektedir.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde meydana gelen trafik kazalarında 7 kişi yaralandı.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde meydana gelen trafik kazalarında 7 kişi yaralandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal