Bolu'da Feci Traktör Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Bolu’nun Büyük Cami Mahallesi’nde meydana gelen traktör kazasında 32 yaşındaki Emre Çiftçi hayatını kaybetti, Nezaket Çiftçi ise yaralandı. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolü kaybeden traktörün devrilmesi sonucu yaşanan kaza, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

23.09.2024-15:30 - (Son Güncelleme: 23.09.2024-15:30) Bolu'da Feci Traktör Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Sabah saatlerinde İzzet Baysal Caddesi’nde gerçekleşen kazada, Emre Çiftçi'nin kullandığı traktör, rampadan inerken yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak takla attı. Traktörün altında kalan Emre Çiftçi ve Nezaket Çiftçi, çevredekilerin yardımıyla kurtarılmaya çalışıldı.

Yardım Çabaları ve Hastane Süreci

Kazayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aramasıyla olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sıkıştıkları yerden çıkarılan iki kişi, ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Emre Çiftçi kurtarılamadı. Nezaket Çiftçi’nin tedavisi ise devam ediyor.

Kamera Görüntüleri Ortaya Çıktı

Kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, traktörün hızla kayarak bir direğe çarpması ve ardından devrildiği anlar kaydedildi. Emre Çiftçi’nin traktörün altında kaldığı anlar ve traktöre bağlı römorkun yerinden çıktığı da görüntülerde yer aldı.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Kazanın nedeni ve detaylarının ortaya çıkarılması için yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal