Bolu'da Duvara Çarpan Araçta Baba ve Kızı Yaralandı

Bolu'da otomobilin spor salonunun duvarına çarpması sonucunda baba ve kızı yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

17.10.2024-13:16 - (Son Güncelleme: 17.10.2024-13:16) Bolu'da Duvara Çarpan Araçta Baba ve Kızı Yaralandı

Bolu'da Kaza: Baba ve Kızı Yaralı

Bolu'nun Karaçayır Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir otomobil bahçe duvarına çarparak tehlikeli bir duruma neden oldu. İlhan T. isimli sürücünün kontrolünü kaybetmesi ile yaşanan kaza, Ali Rıza Tekemen Caddesi'nde gerçekleşti. Yağışlı hava şartlarının etkisiyle otomobil, yol kenarındaki spor salonunun duvarına çarptı.

Yaralılar Hemen Hastaneye Kaldırıldı

Kazada, sürücü İlhan T. ve yanındaki kızı Yasemin T. yaralandı. Olay yerine yapılan ihbar doğrultusunda hızla sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile aracın içinden çıkarılan sürücü, ambulansa taşındı. Yaralılara, sağlık personeli tarafından olay yerinde ilk müdahale gerçekleştirilirken, sonrasında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Olayın yaşandığı an, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Bu görüntüler, kazanın ne denli şiddetli olduğuna dair önemli bir delil teşkil ediyor.

Yetkililer, kazanın nedenine dair incelemeleri sürdürmektedir.

Bolu'da otomobilin spor salonunun bahçe duvarına çarpması sonucu baba ve kızı yaralandı. Olay...

Bolu'da otomobilin spor salonunun bahçe duvarına çarpması sonucu baba ve kızı yaralandı. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal