Bodrum FK, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Bodrum FK, Çaykur Rizespor maçı için hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Taşdemir, maçın zorluğuna dikkat çekti.

17.10.2024-15:26 - (Son Güncelleme: 17.10.2024-15:26) Bodrum FK, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Bodrum FK, Çaykur Rizespor Maçı İçin Hazırlık Yapıyor

Trendyol Süper Lig'in önemli ekiplerinden Sipay Bodrum FK, 21 Ekim Pazartesi günü evinde Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Ekip, Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri'nde maç hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör İsmet Taşdemir'in Yorumları

Bodrum FK'nın teknik direktörü İsmet Taşdemir, yaptığı açıklamada rakiplerinin sezon öncesinde önemli transferler gerçekleştirdiğini belirterek, "Çaykur Rizespor, ligimizin tecrübeli takımlarından biri ve hocası da deneyimli. Ligin genel zorluğu ortada, bu da zorluk derecesi yüksek bir maç olacak." ifadelerini kullandı.

Takımın daha da gelişmesi gerektiğini kaydeden Taşdemir, "Geliştirmemiz gereken noktalar var ve bunları biliyoruz. Her hafta biraz daha iyileşmeye çalışıyoruz." dedi.

Kaleci Diogo Sousa'nın Açıklamaları

Bodrum'un kalecisi Diogo Sousa, takımının başarısı için elinden geleni yaptığını ifade ederek, "Kariyerimde ne yapacağımı zamanla göreceğim. Her futbolcunun hayali milli takımda oynamak ama şu anda Bodrum için çaba sarf ediyorum." şeklinde konuştu.

Sakatlık ve Cezalı Oyuncular

Bodrum FK'de apandisit ameliyatı geçiren Gökdeniz, sakatlık sorunu olan Cenk ve kart cezasından dolayı Seferi, Çaykur Rizespor maçında yer alamayacak.

Sipay Bodrum FK, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın...

Sipay Bodrum FK, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri'nde sürdürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal