BluTV’nin yeni yapımı Kıyma dizisi ne zaman yayınlanıyor? Kıyma dizisi hangi günler ekrana geliyor? Kıyma dizisi yeni bölümleri

BluTV, yeni dizileriyle konuşulmaya devam ediyor. Yaz dönemine girerken platformda yayınlanacak dizilerde merak konusu oldu. Çok kısa bir süre önde platformda yer alan Kıyma dizisi vatandaşların odağında yer alıyor. Daha öncesinde Sıfır Bir ve Sokağın Çocukları adlı yapımlarda gördüğümüz yüzler ekrana gelirken dizi hakkında da araştırmalar devam diyor.

29.05.2022-14:17 - (Son Güncelleme: 29.05.2022-14:17) BluTV’nin yeni yapımı Kıyma dizisi ne zaman yayınlanıyor? Kıyma dizisi hangi günler ekrana geliyor? Kıyma dizisi yeni bölümleri

BluTV, yeni yapımlarıyla adından söz ettiriyor. Yeni yayınlanmaya başlayan Kıyma dizisi ekrana gelirken şimdiye kadar iki bölüm yayınlandı. İzleyiciler dizinin konusu, hangi gün yayınlandığı gibi soruların cevaplarını da araştırmaktadır. Bizde yazımızda merak ettiğiniz soruların cevaplarına yer verdik.

BluTV kıyma dizisinin konusu ne?

Adana’dan İstanbul’a gelen arkadaşların hikayesini konu edinen dizi daha önce çekilmiş olan Sıfır Bir dizisinden de tanıdık yüzler görürken dizi konu olarak da benzerlik göstermektedir. 3 arkadaşın Adana’dan İstanbul’a gelerek kebapçı açmalarının ve başlarına gelenleri adım adım izleyeceğiz.Kötü yollardan ayrılıp yeni bir sayfa açmak isteyen gençlerin başlarına gelenlerle tekrar kendilerini olayların ortasında bulurlar.

BluTV Kıyma Dizisi

Kıyma dizisi hangi gün ekrana geliyor?

BluTV platformunda izleyici ile buluşan Kıyma dizisi iki bölüm ile izleyici karşısında yer aldı. Dizinin ilk iki bölümü 24 Mayıs’ta yayınlanırken diğer bölümler birer birer ekrana gelecektir. İlk hafta olması nedeniyle iki bölüm yayınlanan dizi artık her hafta bir bölüm olarak ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümleri Salı günleri ekrana gelecek. Kaç bölüm ya da kaç sezon olacağı hakkında da bir açıklma yer almamaktadır. Dizi yeni bölümleriyle her Salı BluTV’de olacak. Dizinin üçüncü bölümü 31 Mayıs tarihinde yayınlanacak.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal