BluTV 2022 Mart ayı dizi ve filmleri

Dizi ve eğlence platformu BluTV, yeni içerikler üretmeye devam ediyor. Herkese hitap eden içerikleriyle izleyicileri ekrana kilitleyen BluTV'nin mart ayı takvimi belli oldu.

01.03.2022-23:24 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-23:26) BluTV 2022 Mart ayı dizi ve filmleri

Son yıllarda büyük ilgi gören dizi ve eğlence platformları, yayınladığı yeni içeriklerle seyircilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Bu kapsamda içerik yelpazesini genişleten BluTV, en güncel ve en sevilen yapımları seyircilerle buluşturuyor. Bu ay bilim-kurgu, aksiyon, reality şovlar ve kısa belgesellerle öne çıkan bu BluTV, birbirinden farklı yapımlarla izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Peki bu ay BluTV'de neler var? 

Dünya çapında ve Türkiye'de ses getiren yapımlar bu ay BluTV'de toplanıyor. Geçtiğimiz süreçte vizyona giren 'Sicario', 'Soldado', 'Arrival' gibi muhteşem filmlerin yanı sıra ‘American Hustle’, gişe rekorları kıran ‘La La Land’, ‘Tinker Tailor Soldier Spy’, ‘Zero Dark Thirty’, ‘Lux Atena’ ve romantizm sevenlerin ilgisini çekecek ‘Sevimli Tehlikeli’, ‘İkinci Şans’, ‘Love Off the Grid’, ‘Million Dollar Wheels’, ‘Selling The Hamptons’ gibi pek çok yerli ve yabancı film, BluTV'de izleyicileri bekliyor.

Sicario:

Suç ve aksiyon temalı bu film, Türkiye'de yakın tarihte vizyona girmiş ve büyük yankı uyandırmıştır. Yılın en iyi filmi de dahil olmak üzere 10 dalda Oscar adaylığı bulunan bu yapım kısa sürde beklenen ilgiyi topladı. Yönetmenliğini Denis Villeneuve'ün üstlendiği Sicario filminde, Meksika kartellerine karşı mücadele eden FBI ajanı Kate'in sınırlarını zorlayan bu görevde başından geçenler konu alır. 

Soldado:

Dikkat çeken yapımlardan bir diğeri ise Sicario'nun devamı niteliğinde olan Soldado adlı film oluyor. Yönetmenliğini Stefano Sollima'nın üstlendiği Soldado, gerilim ve aksiyon ağırlıklı bir yapım olarak ekranlara geliyor.

BluTV 2022 Mart ayı dizileri

Arrival:

En İyi Ses Kurgusu dalında Oscar alan ve yedi dalda Oscar ödülüne layık gösterilen Arrival filmi oldukça beğenildi. 'Uzaylılarla ilk temas' konulu yapımlar arasında önemli bir yere sahip olan Arrival, muhteşem oyuncu kadrosu ve sahneleriyle dikkat çekti.

American Hustle:

David O. Russell'ın yönetmenliğini yaptığı American Hustle, 10 dalda Oscar'a aday olan filmlerden. Oyuncu kadrosunda ise Christian Bale, Amy Adams, Jennifer Lawrence, Bradley Cooper gibi pek çok usta isim bulunuyor.

La La Land:

Yayınlandığı dönem gişe rekorları kıran La La Land'ın başrollerini Emma Stone ve Ryan Gosling paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda Damien Chazelle'in yer aldığı La La Land, 6 dalda Oscar ödülüne layık görüldü. Film son yılların en çok ilgi gören müzikallerinden biri olmayı başardı.

BluTV 2022 Mart ayı filmleri

Tinker Tailor Soldier Spy:

Tinker Tailor Soldier Spy adlı romandan uyarlanan bu filmde Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy ve Mark Strong gibi usta oyuncular yer alıyor. Romandan uyarlanan bu casus filmi büyük ilgi gördü.

Zero Dark Thirty:

Zero Dark Thirty de bu ay BluTV'de yayınlanacak olan diğer filmler gibi pek çok dalda Oscar'a aday gösterildi. Hem seyircilerin hem de eleştirmenlerin beğenisini kazandı. 

Lux Atena:

Usta yönetmen Gaspar Noe imzalı bu film izleyenleri eşsiz bir deneyim sunuyor.

Sevimli Tehlikeli:

Yönetmenliğini Özcan Deniz'in üstlendiği film romantik komedi türü olarak ekranlara geliyor. 2015 yapımı filmin başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Ayça Ayşin Turan yer alıyor. 

İkinci Şans:

Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerini paylaştığı yerli yapımlardan biri olan İkinci Şans, romantizm sevenlerin beğenisini toplayan yapımlarından biri.

Love off the Grid:

Romantik türde aşk temalı yapımlardan bir diğeri ise Love off the Grid. Hayatının aşkını bulan dört kadın, büyük bir sorunla karşı karşıya kalır. Sevdikleri kişiler, şehirden çok uzakta yaşamayı seçer. Aşkları uğruna herkesten izole bir hayat sürmeyi seçen dört kadın, bu zorlu hayata ayak uydurabilecek mi? 

Million Dollar Wheels:

Jamie Foxx, Kim Kardashian, şarkıcı-söz yazarı J. Balvin, Spider-Man yıldızı Tom Holland ve TikTok yıldızı Tayler Holder’ın yer aldığı belgesel dizisi ‘Million Dollar Wheels’ gibi pek çok ünlünün hayatını konu alan bu belgesel dizisi oldukça beğenildi. 

Selling The Hamptons:

Yeni dizilerden bir diğeri de Selling The Hamptons. Discovery+ belgese dizisi, altı emlakçıdan oluşan bir ekiple ekranlara gelecek. Bianca D'Alessio, JB Andreassi, Michael Fulfree, Peggy Zabakolas, Kenny Arias ve Mia Calabrese adındaki altı emlakçı, seçkin emlak piyasasında kazanmak için mücadele verecek. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal