Black Beauty film konusu ve oyuncuları

Film sever insanlar internet üzerinden film araştırmalarına devam ediyor. Son günlerde araştırılan filmlerden biri de Black Beauty filmi oldu. Peki Black Beauty filmi konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

22.06.2022-19:16 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-19:16) Black Beauty film konusu ve oyuncuları

Dram türünde film izlemeyi seven insanların ilgiyle izleyeceği Black Beauty filminin detayları merakla araştırılmaya devam ediliyor. Peki Black Beauty filminin konusu nedir? Black Beauty filminin oyuncuları kimler? Black Beauty filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Black Beauty filmi

Black Beauty filmi dram, aile türünde 27 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan Netflix'in orijinal yapımlarından biridir. Filmin yapımcılığı ve senaryosu Ashley Avis ve Anna Sewell; yönetmenliği ise Ashley Avis tarafından üstlenilmiştir. Blak Beauty filmi 1 saat 50 dakikadır ve IMDb puanı 6.4'tür.

Black Beauty Filmi Konusu ve Oyuncuları

Black Beauty filminin konusu

Black Beauty filmi Anna Sewell isimli romandan uyarlanmıştır. Ailesini kaybeden genç bir kızın hayatı konu edilir. Joe Green isimlşi karakter kısa süre önce ailesini kaybetmiştir ve bu kayıptan oldukça etkilenmiştir. Onların kaybına alışmak için girdiği mücadele anlatılır. Genç kız hayata tutunmaya çalışırken bir yandan da bu acıyla yüzleşmek zorunda kalmıştır. Çareyi Long Island'da yaşamakta olan dayısının yanına gitmekte bulmuştur. Dayısının ise yaşadığı yerde bir at ve hayvan çiftliği vardır. Genç kız bu çiftlikte ailesinin yokluğuna alışmaya çalışırken vahşi bir at olan Black Beauty ile arasında bir bağ kurmuştur. Black Beauty de ailesinden uzaklaştırılan bir attır.

Black Beauty filmi oyuncuları

Black Beauty filminde Kate Winslet Black Beauty karakterini, Nahum Hughes Manuel karakterini, Mackenzie Foy Jo Green karakterini, Alex Jeaven Jasmine karakterini, Faith Bodington Jo Green'in 12 yaşındaki halini, Sascha Nastasi Jennifer karakterini, Iain Glen John Manly karakterini, Greg Parvess Jerry karakterini, Calam Lynch George Winthorp karakterini, Katja Hopkins Jill karakterini, Claire Forlani Mrs. Winthorp karakterini, Craig Hawks Walker karakterini, Fern Deacon Georgina Winthorp karakterini, Patrick Lyster Mr. Winthorp karakterini, Hakeem Kae- Kazim Terry karakterini, Bjorn Steinbach Mario karakterini, Max Raphael James karakterini, David Sherwood Mr. York karakterini ve Matt Rippy Henry Gordon karakterini canlandırmaktadır. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal