Bir iddia daha yalanlandı: Valilik inceleme sonrası açıkladı

Depremin etkilediği Hatay’da çadır olmadığı için serada kalan depremzedelerin soba zehirlenmesi sebebiyle hayatını kaybettiği iddiası ortaya atılmıştı. Hatay Valiliği, yapılan inceleme sonrasında bu iddiaları doğrular nitelikte bir kanıtın olmadığını dile getirdi.

04.03.2023-10:27 - (Son Güncelleme: 04.03.2023-17:28) Bir iddia daha yalanlandı: Valilik inceleme sonrası açıkladı

Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili olarak ortaya atılan iddialara bir yenisi eklendi. Depremin etkilediği Hatay’da çadır olmadığı için serada kalan depremzedelerin soba zehirlenmesi sebebiyle hayatını kaybettiği iddiası ortaya atılmıştı. Konuyla ilgili harekete geçen Hatay Valiliği, yapılan inceleme sonrasında bu iddiaları doğrular nitelikte bir kanıtın olmadığını dile getirdi. 

Valilik inceleme sonrası açıkladı

Depremin etkilediği Hatay’da çadır olmadığı için serada kalan depremzedelerin soba zehirlenmesi sebebiyle hayatını kaybettiği iddiasıyla ilgili açıklama yapan Hatay Valiliği, iddianın doğru olmadığını kaydetti.

Hatay Deprem

Hatay Valiliği tarafından yapılan incelemede emniyet, jandarma ve Sağlık Bakanlığı sistemlerinde bu yönde bir kayıt bulunmadığını ifade edildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal