Bir Derdim Var dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bir Derdim Var hikayesi gerçek mi uyarlama mı?

Yeni sezona damga vurması beklenen yapımlardan birisi olan Bir Derdim Var dizisi hakkındaki araştırmalar yoğun şekilde sürüyor. Dikkat çekici hikayesi ve kaliteli oyuncu kadrosuyla gündem olan dizinin konusu ve oyuncuları merak edilirken, hikayesinin gerçek olup olmadığı da araştırılıyor. Peki Bir Derdim Var dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bir Derdim Var hikayesi gerçek mi uyarlama mı? İşte detaylar…

09.11.2023-17:22 - (Son Güncelleme: 09.11.2023-17:22) Bir Derdim Var dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bir Derdim Var hikayesi gerçek mi uyarlama mı?

Bu akşam yayınlanacak olan ilk bölümüyle yayın hayatına başlayacak Bir Derdim Var dizi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birce Akalay ile Mert Fırat’ın başrol olduğu iddialı dizinin farklı konusu ve güçlü oyuncu kadrosu sosyal medyada büyük ses getirirken Bir Derdim Var’ın hikayesinin gerçek mi yoksa uyarlama mı olduğu da araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Bir Derdim Var dizisi konusu Nedir, oyuncuları kimler? Bir Derdim Var hikayesi gerçek mi uyarlama mı?

Bir Derdim Var dizisi konusu nedir?

Bir Derdim Var adını Türk Rock müziğinin önde gelen gruplarından Mor ve Ötesi’nin efsanevi şarkısından alıyor. Senaryosu uzman isimlerin danışmanlığında yazılıyor olması da dizinin bir diğer öne çıkan özelliği.

Ergenlikteki gençlerin hassas dünyasını mercek altına alacak dizide gençlerin yaralarını sarmaya çalışan, Doktor Nilüfer’e hayat verecek Birce Akalay ile Savcı Ömer olarak karşımıza çıkacak Mert Fırat’ın karakterlerinin çatışması şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

Bir Derdim Var

Bir Derdim Var dizi oyuncuları kimler?

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Birce Akalay ve Mert Fırat’la beraber Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu ve Sennur Nogaylar yer alırken onlara genç oyuncular Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu eşlik ediyor.

Bir Derdim Var hikayesi uyarlama mı?

İtalya’nın izlenme rekorları kıran dizisi “Oltre La Soglia”nın yerli uyarlaması “Bir Derdim Var”, ilk bölümü ile bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak.

Bir Derdim Var 1. bölüm izle

Bir Derdim Var dizisi 1. bölümü bu akşam saat 20.00'de Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal