Bingöl'de 4 Kişiyi Öldürdü: Meğer Akli Dengesi Yerindeymiş!

24 Temmuz günü Bingöl'de 4 kişinin hayatını kaybetmesine ve 5 kişinin de yaralanmasına neden olan Emir Can Zazaoğlu'nun akli dengesinin yerinde olduğu raporla ortaya çıktı.

17.09.2024-17:11 - (Son Güncelleme: 17.09.2024-17:11) Bingöl'de 4 Kişiyi Öldürdü: Meğer Akli Dengesi Yerindeymiş!

24 Temmuz günü Bingöl'de 4 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan ve 5 kişiyi yaralayan 20 yaşındaki Emir Can Zazaoğlu, ekipler tarafından tutuklanmıştı. Bıçaklı saldırı sırasında katliam yaratan zanlının akli dengesinin yerinde olup olmadığına dair istenen rapor hazırlandı. Raporda, 20 yaşındaki Zazaoğlu'nun cezai ehliyetinin olduğu belirlendi.

''Akli Dengesi Yerinde''

Bingöl, Bahçelievler Mahallesi eski hal mevkiinde 4 kişiyi bıçakla öldüren ve 5 kişinin yaralanmasına yol açan Emir Can Zazaoğlu, hakkında başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında zanlının akli dengesinin yerinde olup olmadığını ortaya koyacak olan rapor Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde tamamlandı. 

Hastane tarafından hazırlanan raporda zanlı Zazaoğlu'nun ''Akli dengesinin yerinde olduğu'' tespit edilerek soruşturma dosyasına eklendi.


Ne Olmuştu?

24 Temmuz günü Bingöl'de sokak ortasında kendi hallerinde yürüyen 4 kişinin hayatını kaybetmesine ve 5 kişinin de yaralanmasına sebep olan 20 yaşındaki Emir Can Zazaoğlu, su deposu mevkiinde polis ekipleri tarafından yakalanmıştı. Zazaoğlu, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal