Bilal Hancı kimdir ve nereli? Kafalar üyesi Bilal Hancı kaç yaşında, mesleği ne? Bilal Hancı hayatı ve biyografisi

Sosyal medya kanalı Kafalar’ın üyesi Bilal Hancı’nın eşi Esin Çepni’yi aldattığı anlara ait görüntüler magazin dünyasını salladı. Esin Çepni eşinin kendisini aldattığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Peki Bilal Hancı kimdir ve nereli? Kafalar üyesi Bilal Hancı kaç yaşında, mesleği ne? İşte Bilal Hancı hayatı ve biyografisi…

30.10.2023-12:30 - (Son Güncelleme: 30.10.2023-12:30)

Kafalar adlı sosyal medya kanalında çektiği içeriklerle tanınan Bilal Hancı, eşi Esin Çepni’yi bir gece kulübünde aldattı. Esin Çepni’nin eşi Bilal Hancı’nın başka bir kadınla öpüştüğü ve sarıldığı anları kendi sosyal medya hesabından paylaşması sonrasında Bilal Hancı’nın hayatı ve kariyeri merak edildi. Peki Bilal Hancı Kimdir ve nereli? Kafalar üyesi Bilal Hancı kaç yaşında, mesleği ne?

Bilal Hancı eşi Esin Çepni’yi aldattı

Milyonlarca takipçiye sahip olan Kafalar adlı Youtube kanalında Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile beraber eğlence konulu içerikler üreten Bilal Hancı, bir gece kulübünde kimliği belirsiz bir kadınla sarmaş dolaş görüntülendi.

Mekan içerisinden çekilen görüntüleri Instagram hesabından paylaşan Bilal Hancı’nın eşi Esin Çepni ise şu ifadeleri kullandı:

Bilal Hancı Aldatma

"Her zaman güçlü durmaya çabaladım, her zaman dışım sert kabuklu olsa da içim kan ağladı. Bugün anladım ki dışından ağlayanlardan korkulurmuş. Sizin merhametli, düzgün sandıklarınız asıl iş bitirenlermiş. Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimde gördüm. Siz de görün istiyorum."

"Bedenim o kadar küçüldü ki kalbim içeride eziliyor. Gözüme bir damla uyku girmedi. Hiçbir şey bilmiyormuşuz meğerse. Ulu orta yapılan bir ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim isterseniz beni yargılayın.

Saatlerdir yatakta felç olmuş gibi 20/30 saniyelik videoları başa alıp alıp izliyorum. Gizli saklı yapmak bir yana dursun göz göze dudak dudağa şarkılar söylenecek kadar aşağılıklaşmış. Bir yanda evli bir adamın bardaki eğlencesi kız diğer yanda boşanma süreci tamamlanmamış eşim… Ben ne yapayım siz söyleyin."

Bilal Hancı

Bilal Hancı kimdir?

Sosyal medya fenomeni Bilal Hancı, 1989 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi’nde okuyan Hancı, sosyal medyada paylaştığı videolar ile tanınmaya başlayan Hancı, Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile YouTube'da Kafalar kanalını açtı. 2017 yılında "Ağlama Beni Ana" isimli tekli çalışmasını çıkardı.

2018 yılında Kafalar Karışık filminde başrol oynadı. 2022 yılında Bal isimli şarkıyı çıkardı. 2021 temmuz ayında Esin Çepni ile evlendi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal