Bilal Hancı ile boşanmışlardı: Esin Çepni Only Fans hesabı mı açtı?

Sosyal medya fenomeni Bilal Hancı ile evliliklerini geçtiğimiz yıl noktalayan Esin Çepni hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Çepni, yetişkin içerik platformu Only Fans’te hesap açtı. Peki Esin Çepni Only Fans hesabı mı açtı? İşte yanıtı…

16.08.2024-10:06 - (Son Güncelleme: 16.08.2024-10:06) Bilal Hancı ile boşanmışlardı: Esin Çepni Only Fans hesabı mı açtı?

YouTuber olan eski eşi Bilal Hancı’nın başka bir kadınla olan görüntülerini sosyal medyada paylaşarak çok konuşulan sosyal medya fenomeni Esin Çepni, yeni bir iddiayla gündeme taşındı. 

Eski eşi Bilal Hancı’yı ifşa etmişti

Sosyal medya fenomeni Esin Çepni, YouTuber eşi Bilal Hancı'nın ihanetini ifşa etmesinin ardından gündeme gelmişti. Esin Çepni, eşinin kendisini aldattığını kanıtlayan videoyu sosyal medya hesabında paylaşarak takipçileriyle paylaşmıştı. Bu olayın ardından çiftin boşandığı duyuruldu

Esin Çepni Only Fans hesabı mı açtı?

Boşanma sonrası Esin Çepni, aşk hayatıyla yeniden gündeme gelirken, şimdi de OnlyFans platformuna katıldığı ve erotik pozlar verdiği iddialarıyla konuşuluyor. 

Bilal Hancı ile boşanmışlardı: Esin Çepni Only Fans hesabı mı açtı?

Çepni, bu iddialar karşısında hızlı bir şekilde açıklama yaptı. Kendisinin bilgisi ve onayı dışında paylaşılan fotoğrafların hukuki süreç başlatmasına neden olduğunu belirtti. Ayrıca, bazı müstehcen fotoğrafların kendisine ait olmadığını ifade etti.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal