Biden’dan Elon Musk’a ağır sözler: Seçimleri satın almaya çalışmasından bıktım

ABD Başkanı Joe Biden, koronavirüse yakalandıktan sonra kendisini hedef alan Elon Musk’a sert sözlerle yüklendi. İşte detaylar…

18.07.2024-14:19 - (Son Güncelleme: 18.07.2024-14:19) Biden’dan Elon Musk’a ağır sözler: Seçimleri satın almaya çalışmasından bıktım

Joe Biden ile Elon Musk arasında gerilim devam ediyor. ABD Başkanı Joe Biden, Tesla, SpaceX ve X şirketlerinin sahibi Elon Musk ve diğer zengin bireylerin, başkanlık seçimlerini "satın almaya çalışmasından" bıktığını ifade etti. 

‘Seçimleri satın almaya çalışmasından bıktım’

Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından sosyal medya platformu X üzerinden açıklama yapan Biden, hastalığını hatırlatarak "Elon Musk ve zengin dostlarının bu seçimi satın almaya çalışmasından bıktım." dedi. Bu konuda kendisiyle aynı fikirde olanlardan kampanyasına bağış yapmalarını istedi.

Biden’dan Elon Musk’a ağır sözler: Seçimleri satın almaya çalışmasından bıktım

Elon Musk, 13 Temmuz'da X hesabından yaptığı paylaşımda, "Başkan (Donald) Trump'ı tamamen destekliyorum ve hızlı bir şekilde iyileşmesini umuyorum." diyerek suikast girişiminde bulunulan eski ABD Başkanı Trump'ı açıkça desteklediğini belirtti. 

Wall Street Journal (WSJ) gazetesinin dünkü haberine göre, Musk'ın Trump'ın başkanlık kampanyasını destekleyen America PAC adlı yeni siyasi eylem komitesine ayda yaklaşık 45 milyon dolar vermeyi planladığı iddia edildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal