Bıçaklı saldırgan sokakta dehşet saçtı: 2 çocuk hayatını kaybetti, 9 yaralı var

İngiltere’nin Southport bölgesinde yaşanan bıçaklı saldırı sonucunda 2 çocuk hayatını kaybetti ve 9 kişi yaralandı. 17 yaşında bir genç olduğu tespit edilen saldırgan yakalandı.

30.07.2024-10:13 - (Son Güncelleme: 30.07.2024-10:13) Bıçaklı saldırgan sokakta dehşet saçtı: 2 çocuk hayatını kaybetti, 9 yaralı var

İngiltere’de bıçaklı saldırı dehşeti yaşandı. Southport bölgesindeki Hart Caddesi'nde meydana gelen bıçaklı saldırıda iki çocuk hayatını kaybederken, dokuz kişi yaralandı. Merseyside Polisi, yerel saatle 12.00 sularında Hart Caddesi'nde gerçekleşen bıçaklı saldırı ihbarı üzerine acil ekiplerin hızla bölgeye intikal ettiğini belirtti.

Bıçaklı saldırgan gözaltına alındı

NTV'de yer alan habere göre; İngiliz polisi, saldırganın gözaltına alındığını ve olayda kullanılan bıçağın ele geçirildiğini açıkladı. Yaralılar, helikopterlerle çevredeki hastanelere sevk edildi.

Bıçaklı saldırgan sokakta dehşet saçtı: 2 çocuk hayatını kaybetti, 9 yaralı var

Saldırı dans okulunda yapıldı iddiası

Saldırının gerçekleştiği bölgede bir dans okulu bulunduğu ve yaşları 6 ile 11 arasında değişen çocukların saldırı anında derste oldukları bildirildi. Olay anında sınıfta 25 öğrenci bulunduğu da gelen haberler arasında.

Saldırının nedeni henüz açıklanmazken, olayın terör ile bağlantısının bulunmadığı belirtildi. Yaralıların kaçı çocuk olduğu hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal