Beyoğlu'nda Polisi Bıçaklayan Şüpheli Yakalandı

Beyoğlu'nda bıçakla polis memurununa saldıran şüpheli O.I., Kasımpaşa'da yakalandı. Yaralı polis tedavi ediliyor.

12.10.2024-14:07 - (Son Güncelleme: 12.10.2024-14:07) Beyoğlu'nda Polisi Bıçaklayan Şüpheli Yakalandı

Beyoğlu'nda Bıçaklı Saldırı: Polis Memuru Yaralandı

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde, Taksim'deki Tünel Meydanında görevli bir polis memuruna bıçaklı saldırıda bulunarak boynundan yaralayan şüpheli, O.I., kısa süre içerisinde yakalandı.

Olayın Detayları

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, saldırganın olay yerinden hızla kaçmasının ardından, sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı ve yaralı polis memurunun hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Şüpheli Kasımpaşa'da Gözaltına Alındı

Saldırı sonrası yapılan operasyonda, O.I. isimli şüpheli Kasımpaşa'daki bir parkta yakalandı. Emniyet yetkilileri, şüphelinin sorgulanması esnasında daha önce uyuşturucu madde kullanma suçundan kaydı olduğu ve psikolojik tedavi gördüğünün tespit edildiğini ifade etti.

Yaralı Polis Memurunun Sağlık Durumu

Yaralı polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavisinin hastanede devam ettiği bildirildi. Emniyet güçleri, saldırı ile ilgili tahkikat çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Olaya Dair Güvenlik Kamerası Görüntüleri

Ayrıca, saldırı anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, şüphelinin polisin arkasına yaklaşarak bıçakla saldırdığı ve olay sonrası kaçarken yaralı polise bir zabıtanın yardım ettiği görüldü.

Beyoğlu'nda, arkadan yaklaştığı polis memuruna bıçakla saldırıp boynundan yaralayan şüpheli...

Beyoğlu'nda, arkadan yaklaştığı polis memuruna bıçakla saldırıp boynundan yaralayan şüpheli gözaltına alındı. Taksim'deki Tünel meydanında görevli bir polis memuruna arkadan yaklaşan bir kişi bıçaklı saldırıda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralanan polis, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri de kaçan şüpheli O.I'yı, Kasımpaşa'daki bir parkta yakaladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal