Beyoğlu'nda Korkunç Cinayet: 2 Gün Boyunca Annesinin Cesediyle Yaşadı

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde, Fetihtepe Mahallesi’nde 11 Eylül Çarşamba günü yaşanan olayda, 22 yaşındaki Ercan Yıldız, annesi Aysel Yıldız ile birlikte yaşadığı evde dehşet verici bir cinayete imza attı.

14.09.2024-12:27 - (Son Güncelleme: 14.09.2024-12:27) Beyoğlu'nda Korkunç Cinayet: 2 Gün Boyunca Annesinin Cesediyle Yaşadı

İki gündür işe gitmeyen Aysel Yıldız’dan haber alamayan yakınları ve komşuları sabah saatlerinde eve geldi. Kapıyı açan Ercan Yıldız, annesinin içeride olduğunu söyledi ancak anneden ses çıkmaması üzerine durum polise bildirildi.


Annesini Bıçaklayarak Öldürdü

Polis ekipleri içeri girdiklerinde Aysel Yıldız’ın yerde hareketsiz yattığını fark etti. Yapılan incelemede, kadının bıçaklanarak öldürüldüğü ve yüzüne yastık konduğu anlaşıldı. Olayın ardından mahalle sakinleri tarafından linç edilmeye çalışılan Ercan Yıldız, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Ceset, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


Mahalle Sakinlerinin İfadesi: Madde Bağımlısıydı

Mahalle sakinlerinden İlhan Ataç, Ercan Yıldız’ın madde bağımlısı olduğunu belirtti ve şunları söyledi: "Bu genç daha önce de mahallede sorunlar çıkarıyordu, yabancı madde kullanıyordu. Annesini bıçakladıktan sonra 2 gün boyunca cesediyle birlikte yaşamış. Mahallede korku salıyordu, çocuklar ondan korkuyordu. Bu olayın yaşanmasından dolayı endişeliyiz."

Cinayet, mahallede büyük bir şok yaratırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal