Beşiktaş'ta Yeni Maaş Limiti Kararı Çıktı!

Beşiktaş'ta yönetim gelecek sezondan itibaren birtakım kurallar uygulayacak. Siyah beyazlılarda maaş konusunda da önemli yenilikler yapılacak.

17.12.2021-16:58 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-17:07)

Siyah beyazlılarda yönetim gelecek sezondan itibaren birtakım kurallar uygulayacak. Beşiktaş'ta  maaş konusunda da önemli yenilikler yapılacağı öğrenildi.
Geride bıraktığımız sezonu şampiyon tamamlamasına rağmen bu sezon şu ana kadar istikrasız bir görüntü oluşturan siyah beyazlılarda takımın teknik direktörü Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasına karar verilmişti. Beşiktaş'ta yeni teknik direktör arayışları son hız devam ederken gündeme kritik isimler geliyor. Siyah beyazlılarda teknik adamlık anlamında önemli gelişmeler yaşanırken idari anlamda da yeni gelişmeler yaşanıyor. Son alınan karar göre Beşiktaş'ta gelecek sezondan itibaren golcüler dışında futbolculara 1 milyon euro üstü maaş verilmeyeceği öğrenildi.


BEŞİKTAŞ'TA DİKKAT ÇEKEN KARAR

Transfer anlamında yıldız futbolcuların yerine, gelecek vadeden genç futbolcular tercih edilecek. Ayrıca bonservis bedelleri 2 milyon eoru'yu geçmeyecek isimler araştırılacak. Beşiktaş gelecek sezon için kadrosuna en fazla 4-5 takviye yapılması gündemde.
Siyah beyazlılarda istikrarsız bir profil oluşturan takımda son olarak Sergen Yalçın ile yollar ayrılmıştı. Siyah beyazlılarda alınan bu karar sonrası kritik bir karar daha alındı. Siyah beyazlılarda kemer sıkma politikasının devreye girdiği öğrenildi. Beşiktaş'ta alınan son karara göre takımın golcüleri dışında futbolculara 1 milyon eurou üstü maaş verilmemesi kararı alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal